Ναταλί Κακκαβά: «Μετανιώνω που δεν έχω πει σε κάποιους τι πιστεύω για αυτούς»
Showbiz

Ναταλί Κακκαβά: «Μετανιώνω που δεν έχω πει σε κάποιους τι πιστεύω για αυτούς»

Η Ναταλί Κακκαβά έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Η Ναταλί Κακκαβά ανέφερε πως ο άντρας της και τα παιδιά της είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στη ζωή της καθώς δεν έχει άλλους συγγενείς, ενώ αποκάλυψε όσα δε γνωρίζουμε για εκείνη.

«Εκνευρίζομαι με το χάος και την αταξία! Μετανιώνω που δεν έχω πει σε κάποιους ανθρώπους τι ειλικρινά πιστεύω για αυτούς. Ο αημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου είναι ο άντρας μου και τα παιδιά μου. Δεν έχω κανέναν άλλον συγγενή. Χαλαρώνω όταν οι γιοι μου με παίρνουν αγκαλιά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που κράτησα για πρώτη φορά αγκαλιά τον Οδυσσέα και τον Μάρκο. Θαυμάζω τον άντρα μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία.

Το τελευταίο βιβλίο που διάβασα είναι το «Κορίτσι του καιρού» της Κατερίνας Τσεμπερλίδου, για ευνόητους λόγους! Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί μόλις ανοίξω τα μάτια μου είναι να δω τι ώρα είναι και το τελευταίο πράγμα που κάνω το βράδυ είναι να φιλήσω τον Γρηγόρη! Το μότο στη ζωή μου είναι «προχωράμε μπροστά»! Αγαπημένη μου συνήθεια η παρέα με τους φίλους μας. Το μεγαλύτερο μου ελάττωμα είναι ότι εμπιστεύομαι πολύ εύκολα. Τα χρήματα για μένα είναι ένας τρόπος να διαμορφώνεις ευχάριστα τη ζωή σου και να είσαι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις σου. Θα ήθελα να αλλάξω κάποια στιγμή τα μαλλιά μου.

Τον ελεύθερο χρόνο μου προσπαθώ να ξεκουράζομαι. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα όσα έχω. Δεν ακούω κακόβουλα σχόλια. Έρωτας για μένα είναι τα παιδιά μου. Μετά τον Γρηγόρη βέβαια» είπε η Ναταλί Κακκαβά στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved