Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του Μπιθικώτση junior στη Μύκονο (Photos)
Showbiz

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του Μπιθικώτση junior στη Μύκονο (Photos)

Η λαμπερή δεξίωση και τα ηχηρά ονόματα - O Νταλάρας θα τραγουδήσει τον γάμο του!

Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο γιος του αείμνηστου τραγουδιστή και συνθέτη Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης Jr, στο πλευρό της αγαπημένης του Ελένη Τσιριγκάκη.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο όμως η πανδημία που έπληξε και την Ελλάδα ανέτρεψε τα σχέδια τους έτσι ορίστηκε νέα ημερομηνία και οι δυο τους θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης την Κυριακή στις 6 Σεπτέμβριου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Μύκονο.

Κουμπάροι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου και η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ON time οι καλεσμένοι δεν θα ξεπεράσουν τους 100 ενώ ανάμεσα τους θα παρευρεθούν και καλλιτέχνες που έχουν μια σχέση στοργής εδώ και χρόνια με τον μέλλοντα γαμπρό.

Μετά τον γάμο θα στηθεί ένα τρικούβερτο γλέντι σε γνωστό εστιατόριο του νησιού όπου θα τραγουδήσουν κάποιοι από τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος θα βρίσκεται σε κοντινό νησί θα δώσει το παρών στον γάμο του καλού του φίλου και θα τραγουδήσει στην πιο όμορφη στιγμή του!

Επίσης το μικρόφωνο θα πιάσουν και οι: Στέλιος Διονυσίου, Χρήστος Μενιδιάτης, Χάρης Βαρθακούρης και Σοφία Βόσσου!

Η πανέμορφη Ελένη αυτή τη περίοδο προβάρει το νυφικό της στον οίκο Bridal Loft Athens της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου και είναι πολύ ενθουσιασμένη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved