Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει! (Photos)
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει! (Photos)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εχω κάνει για μερικούς μήνες ψυχανάλυση. Διερευνητικά πιο πολύ, χρειαζόταν να κάνω κάποιες συνειδητοποιήσεις»


Εντελώς αιφνίδια ήταν η αναστάτωση που προκάλεσε η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στους τηλεοπτικούς δέκτες της Ελλάδας πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Το όμορφο μοντέλο εντυπωσίασε από μια θέση στην κριτική επιτροπή του δημοφιλούς «GNTM» το κοινό που διψούσε για νέα, λαμπερά πρόσωπα.

Η γεννημένη στην Πάτρα Σταρ Ελλάς του 2011 ανακηρύχθηκε μάλιστα λίγους μήνες μετά το ντεμπούτο της στο πρόσωπο που έψαξαν πιο πολύ οι έλληνες χρήστες της Google gια ολόκληρο το 2018.

Αυτή την περίοδο προετοιμάζεται πυρετωδώς για μια καθημερινή εκπομπή στον Alpha...


Διαβάζετε;
Διαβάζω πολύ. Από μικρή. Ήθελε η μητέρα μου να έχω επαφή με εξωσχολικά βιβλία και δεν θα ξεχάσω ποτέ το κλάμα που είχα ρίξει με τα "Χωρίς Οικογένεια" και "Με Οικογένεια". Μου αρέσει η λογοτεχνία γιατί με βοηθάει πολύ και με τη γλώσσα. Μετά από τόσα χρόνια που χρησιμοποιούσα τα αγγλικά, βελτιώνω τα ελληνικά μου χάρη στην ανάγνωση. Διαβάζω ό,τι πέσει στα χέρια μου, αρκεί να μου φανεί ενδιαφέρον. Τελευταία ασχολήθηκα με τον Φρόιντ, έχω δει και κάποια ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του.

Ψυχανάλυση έχετε κάνει;
Εχω κάνει για μερικούς μήνες. Διερευνητικά πιο πολύ, χρειαζόταν να κάνω κάποιες συνειδητοποιήσεις. Ήταν σωστή απόφαση και επειδή κάποιοι βλέπουν την όλη διαδικασία με καχυποψία πιστεύω ότι θα έπρεπε όλοι να καταλάβουμε ότι καλό είναι να την αντιμετωπίζουμε απενοχοποιημένα. Εμένα με βοήθησε πολύ.

Τις πολιτικές εξελίξεις τις παρακολουθείτε;

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Η κλιματική κρίση σας απασχολεί;
Δεν τη γλιτώνουμε, είναι ήδη αργά. Εχουμε συνηθίσει σε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, ο οποίος πολύ δύσκολα θα αλλάξει. Καταλαβαίνω ότΙ πολλοί θέλουμε να σωθεί ο πλανήτης, αλλά χωρίς να ξεβολευτούμε δεν νομίζω ότι μπορεί να συμβεί αυτό.

Τι βρίσκετε αστείο;
Πολλά πράγματα. Γελάω εύκολα. Μόνο αν κάτι είναι προσβλητικό, το κάφρικο χιούμορ που λέμε, δεν θα γελάσω και μάλιστα το επισημαίνω, δεν το αφήνω να πέσει κάτω.

Με τα memes που μπορεί να στοχοποιούν εσάς πώς αντιδράτε;
Αυτό είναι το καλύτερο μου. Τα έβρισκα μόνη μου και τα έστελνα στους φίλους μου. Παρακολουθούσα τα επεισόδια του "GΝΤΜ" πάντα τσεκάροντας παράλληλα το Twitter γιατί δεν ήθελα να χάσω ούτε ένα meme. Είναι φοβερό το ότι κάποιοι έχουν την ευφυΐα να εντοπίζουν μια μικρή στιγμή, μια λεπτομέρεια, και μπορούν αστραπιαία να τη σχολιάσουν με τόσο αστείο τρόπο. Με εξιτάρει πάρα πολύ αυτό. Το βρίσκω ιδιοφυές.

Πηγή: Βημαγκαζίνο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved