Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φωτό και η δημόσια παραδοχή για τη δουλειά της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φωτό και η δημόσια παραδοχή για τη δουλειά της!

Η Ελένη Μενεγάκη τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα βρισκόταν στην Αθήνα, μακριά από τον επίγειο παράδεισό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Ο λόγος καθαρά επαγγελματικός, όπως αποκάλυψε και η ίδια, λίγες ώρες αφότου είχε επιστρέψει στην Αθήνα, από τα Άχλα της Άνδρου όπου βρισκόταν τον τελευταίο έναν ολόκληρο μήνα.

Ως γνωστόν, μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής της "Ελένη" στον Alpha, έφυγε αμέσως για το αγαπημένο της νησί προκειμένου να ηρεμήσει και φυσικά να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί, μετά από έναν πραγματικά δύσκολο χειμώνα και φυσικά ένα πολύ φορτισμένο, συγκινησιακά τέλος στην TV.

Όμως, η δουλειά την καλούσε ξανά πίσω στις επάλξεις, ευτυχώς, όχι για πολύ. Μπορεί να ήταν λίγο κουραστικό το γεγονός ότι θα έπρεπε να αφήσει στη μέση τις διακοπές της και τις στιγμές με την οικογένειά της, όμως η Ελένη, ως σωστή επαγγελματίας, όχι μόνο δεν δυσανασχέτησε αλλά με μία νέα φωτογραφία που ανέβασε χθες αργά το βράδυ, αποκάλυψε ότι πέρασε πολύ ωραία και εν ώρα δουλειάς. Μάλιστα, με τη συγκεκριμένη ανάρτησή της παραδέχτηκε δημόσια:

«Όταν σου αρέσει αυτό που κανείς, όσες ώρες και να δουλεύεις νιώθεις σαν να ξεκίνησες το γύρισμα πριν λίγο».

Βλέπετε, μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, είναι αδύνατο να απαρνηθείς την άλλοτε καθημερινότητά σου και αυτό που πραγματικά σε γεμίζει.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη χθες το βράδυ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved