Ελένη Μενεγάκη: Η αδημοσίευτη φώτο της και η συνάντηση με συνεργάτιδά της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η αδημοσίευτη φώτο της και η συνάντηση με συνεργάτιδά της

Η Ελένη Μενεγάκη τέλη Ιούλη άφησε τα Άχλα της Άνδρου και επέστρεψε στην Αθήνα άρον άρον. Ο λόγος ήταν καθαρά επαγγελματικός.

Η Ελένη Μενεγάκη αρχές Ιουλίου είπε «αντίο» στο τηλεοπτικό κοινό της και λίγες μέρες μετά αναχώρησε με την οικογένειά της για την Άνδρο, εκεί όπου ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος έχει την ξενοδοχειακή επιχείρηση, Όναρ!

Και μπορεί σχεδόν όλο το μήνα να ήταν στο νησί και να απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως η παρουσιάστρια έχει πλήρη γνώση της τρέχουσας επικαιρότητας που αφορά στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ αλλά και -φυσικά- των δημοσιευμάτων που αφορούν την ίδια.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην Αθήνα για λίγα 24ώρα και ο λόγος είναι καθαρά επαγγελματικός μιας και έχει ένα διαφημιστικό γύρισμα για εταιρεία καλλυντικών.

Η παρουσιάστρια μπορεί να δημοσίευσε φωτογραφίες της από το σπίτι της στα Μελίσσια και στιγμιότυπα από το διαφημιστικό που ετοιμάζει με γνωστή εταιρεία καλλυντικών, όμως δεν μας έδειξε μία υπέροχη συνάντηση που είχε κατά την επιστροφή της με συνεργάτιδά της.

Δείτε με ποια συναντήθηκε παρακάτω και το μαρτύρησε η συνεργάτιδά της παρουσιάστριας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved