GNTM: Ήταν έξι μήνες χωριστά από τον σύντροφό της και τα ξαναβρήκαν! (photos)
Showbiz

GNTM: Ήταν έξι μήνες χωριστά από τον σύντροφό της και τα ξαναβρήκαν! (photos)

Κανείς δεν γνώριζε τα μεγάλα ζόρια που έζησε σε προσωπικό επίπεδο πρώην παίκτρια του GNTM. H ίδια, σε μία σπάνια κατάθεση ψυχής μέσα από το instagram, τα αποκάλυψε όλα! 

«Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε δώσει μια υπόσχεση ο ένας στον άλλο και την κρατήσαμε. Μακριά ο ένας από τον άλλο για 6 μήνες με την στοιχειώδη επικοινωνία και μέσα από πολλά γράμματα αγάπης φέτος είμαστε μαζί και κλείνουμε 2 χρόνια γεμάτα αγάπη και έρωτα! ❤Εμείς ξέρουμε και αυτό φτάνει!» έγραψε η εν λόγω πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων η οποία μάλιστα είχε ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της.

Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από το λιτό αλλά άκρως περιεκτικό μήνυμά της, χρειάστηκε να μείνει με τον Δημήτρη Τρίτο για λίγο καιρό χωριστά για να διαπιστώσουν και οι δύο πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Ο λόγος για τη μεγάλη φιναλίστ Κέισι Μίζιου την οποία μάλιστα είδαμε στην τελευταία δοκιμασία της πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, να φωτογραφίζεται πέρυσι με τον Δημήτρη της διεκδικώντας τη μεγάλη νίκη.

Τελικά, η Κέισι ήταν η τρίτη της παρέας μιας και το μεγάλο έπαθλο, όπως θα θυμάστε, το μοιράστηκαν η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδη.

Η Κέισι εκείνη την εποχή έβλεπε τη σχέση της να δοκιμάζεται και για ένα διάστημα, όπως αποκάλυψε και η ίδια, έζησε χωριστά από τον σύντροφό της. Όχι, όμως, πια αφού οι δυο τους είναι μαζί και γιορτάζουν σήμερα τη δεύτερη επέτειο της σχέσης τους.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Κέισι μαζί με τον σύντροφό της στις διακοπές που κάνουν αυτές τις μέρες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved