Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη φώτο με τον νεογέννητο γιο του στο σπίτι
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη φώτο με τον νεογέννητο γιο του στο σπίτι

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και  η Λένα Δροσάκη έγιναν γονείς πριν δύο σχεδόν εβδομάδες.

Η Λένα Δροσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ο ερχομός του οποίου επισφράγισε την αγάπη τους με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο ίδιος έκανε γνωστή την είδηση ότι έγινε μπαμπάς ποστάροντας την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Καλώς ορισες αγόρι μας! Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου @lenakidrs κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους! #ourbaby #ourson #bleesed #happiness #dadandmom», είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο πανευτυχής μπαμπάς.

Στη συνέχεια ακολούθησε ακόμα μία φωτογραφία, όπου τον είδαμε κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο, κρατώντας τον γιο του.

Σήμερα, 2 Αυγούστου ο πανευτυχής μπαμπάς δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του να κοιμάται στην αγκαλιά του.Ο Αλέξανδρος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία τον βλέπουμε να κάθεται στην καρέκλα του θηλασμού και έγραψε: «Τι Αύγουστος κι αυτός!Απο χθές θέλαμε να σας ευχηθούμε καλό μήνα! Δεν την αποχωριζόμαστε τη πολυθρόνα θηλασμού».

Δείτε την πιο τρυφερή φωτογραφία παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved