Αποκλειστικό: Η Χατζηβασιλείου με μαγιό στη Σαντορίνη! Ό,τι καλύτερο έχεις δει
Showbiz

Αποκλειστικό: Η Χατζηβασιλείου με μαγιό στη Σαντορίνη! Ό,τι καλύτερο έχεις δει

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει εμμονή με την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική! Έλα όμως που μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί κανείς να διαθέτει το τέλειο κορμί της! 

Η γνωστή παρουσιάστρια και φιναλίστ του J2US η οποία μας απέδειξε ότι έχει ταλέντο και στο τραγούδι, αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στη μαγευτική Σαντορίνη και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην... ανάψει φωτιές με τις εμφανίσεις της στις παραλίες.

Οι τέλειες αναλογίες της, το καλογυμνασμένο κορμί της και φυσικά οι στυλιστικές της επιλογές σε ό,τι αφορά το beach wear της, έκαναν τη... διαφορά.

Στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για εσάς από το Wet Stories στον Περίβολο όπου έσπευσε για να απολαύσει τον καφέ της και τις βουτιές της, θα την δείτε μαυρισμένη και με ζεμπρέ μαγιό που αναδείκνυε κάθε... πόντο της τέλειας σιλουέτας της που με τόση φροντίδα προσέχει ώστε να είναι πάντα σε φόρμα.

Ήρεμη, χαλαρή και πάνω απ' όλα όμορφη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδειξε να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή στο νησί του Ηφαιστείου που αυτόν τον καιρό είναι γεμάτο ζωή.

Δείτε φωτογραφίες της γνωστής παρουσιάστριας με μαγιό στη Σαντορίνη παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved