Ιζαμπέλ Γκουλάρτ:«Το πρώτο πράγμα που αγοράζω στη Μύκονο είναι 3 κιλά φέτα»
Showbiz

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ:«Το πρώτο πράγμα που αγοράζω στη Μύκονο είναι 3 κιλά φέτα»

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Το αγγελάκι της Victoria's Secret αποκαλύπτει ότι λατρεύει την ελληνική κουζίνα!

Κάθε ανάρτηση της Ιζαμπέλ Γκουλάρτ στο instagram συνοδεύεται από 1 εκατομμύριο likes. Σε εκατομμύρια μετριούνται επίσης οι followers αλλά και οι αμοιβές της. Η καλλονή με τ ψιλόλιγνα πόδια και τις ιδανικές αναλογίες ξεκίνησε από τις γειτονιές του Σάο Πάολο για να κατακτήσει τον διεθνή χώρο της μόδας.

Και τα κατάφερε.

Συναντηθήκαμε στη Μύκονο. Η ώρα ήταν ιδανική για έναν δροσερό φυσικό χυμό. «Είμαι απλά ένα Brazilian bikini», μου λέει με ζεστή φωνή και αντίστοιχη διάθεση. Το βραζιλιάνικο DNA της εξάλλου την κάνει οικεία και προσιτή. Στα πρώτα πέντε λεπτά έχει σπάσει ο πάγος.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Μου αρέσει που κοιμάσαι αργά αλλά το πρωί έχεις την επιλογή να κάνεις σπορ, που μπορείς έχεις ωραία δείπνα και να απολαύσεις υπέροχα ηλιοβασιλέματα. Στη Μύκονο η μέρα είναι μεγάλη και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλά πράγματα».

Ωστόσο, οι επιλογές της είναι πιο συντηρητικές. «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξενυχτώ και δεν είμαι party animal», εξομολογείται.

«Συνήθως περνώ τις ώρες μου με φίλους ή ακούγοντας μουσική στη βίλα μου. Μου αρέσει να παίρνω το πρωινό μου στην πισίνα που διαθέτει, να παίζω πινγκ πονγκ και να κάνω barbeque.

Εξάλλου λατρεύω την ελληνική κουζίνα. Πω πω, τρελαίνομαι για ταραμά, για ελληνική σαλάτα και φέτα. Όταν πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ στη Μύκονο το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να αγοράζω ένα, δύο ή ακόμα και τρία κιλά φέτα. Η φέτα πάει με όλα, με αυγά, με σαλάτα, με όλα...».

Κι όμως, αυτή η λατρεία στη φέτα δεν αντικατοπτρίζεται στις αψεγάδιαστες αναλογίες της. «Δεν νομίζω ότι έχω το τέλειο σώμα», λέει εκπλήσσοντας με. «Δεν υπάρχει τέλειο σώμα.

Το θέμα είναι να αισθάνεσαι ωραία και άνετα με το κορμί που διαθέτεις. Να διατηρείς καλή σχέση με τον εαυτό σου, να σου αρέσεις και να σε αγαπάς. Κάνω ένα στρεσογόνο επάγγελμα, ταξιδεύω πολύ κι εκείνο που αποτελεί αντίβαρο σε όλα αυτά είναι το υγιεινό lifestyle.

Οταν βρίσκομαι στο σπίτι τρέφομαι με ό,τι πιο υγιεινό υπάρχει. Τρώω λαχανικά, φρούτα, πρωτεΐνη, χωρίς λάδια και τηγάνια. Το κάνω αυτό γιατί ξέρω ότι στα ταξίδια δεν θα έχω αυτή τη δυνατότητα, θα επιλέξω από έναν κατάλογο το πιο υγιεινό, θα κάνω και την παρασπονδία μου όμως. Είμαι προσεκτική χωρίς να γίνομαι υστερική. Θα φάω και πίτσα και μακαρόνια και κάποιο μπέργκερ. Ολα στη ζωή είναι θέμα ισορροπίας».

Ζει στο Παρίσι και ταξιδεύει συχνά. «Δεν μπορώ να σου περιγράψω αυτό που λέμε "ημερήσιο πρόγραμμα" γιατί η κάθε μέρα μου είναι διαφορετική. Βρίσκομαι με μια βαλίτσα στο χέρι και μετακινούμαι συνεχώς.

Από τον χειμώνα της Ευρώπης βρίσκομαι συχνά μέσα στην ίδια εβδομάδα στο καλοκαίρι της Βραζιλίας. Για ένα διαφημιστικό ή θeditorial μόδας μπορεί και να δουλεύω 12 ώρες ασταμάτητα.

Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να ακολουθώ έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Για να μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτό το πρόγραμμα. Οταν φροντίζεις τον εαυτό σου το αποτέλεσμα σε ανταμείβει. Έχεις ένα κορμί πάντοτε σε φόρμα για φωτογραφήσεις και catwlks. Η ζωή ενός top model δεν κρύβει τίποτα extreme.

Στην προσωπική μου ζωή είμαι κόρη, αρραβωνιαστικιά, φίλη. Προσπαθώ να ανταποκριθώ σε όλους τους ρόλους. Εργάζομαι συνεχώς ακόμη και όταν βρίσκομαι στο Παρίσι, αλλά τα απογεύματα θα βρεθούμε οι φίλοι για να παρακολουθήσουμε μια τηλεοπτική σειρά και να περάσουμε καλά».

Η συνεργασία της με τα μεγάλα brands αποτελεί
μεγάλο κεφάλαιο της επαγγελματικής ζωής της. «Οι
συνεργασίες αυτές μου προσέφεραν μοναδικές δυνατότητες και μου χάρισαν αξέχαστες εμπειρίες. Αισθάνομαι ευλογημένη.

Συνεργάοτηκα με τα μεγαλύτερα
fashion brands, πόζαρα στον φακό διάσημων φωτογράφων, εργάστηκα για τους καλύτερους. Θυμάμαι ακόμα
την πρώτη επίδειξη μόδας στην οποία συμμετείχα.

Πώς
θα μπορούσα να την ξεχάσω άλλωστε; Ήταν στη Βραζιλία, είχα στο σώμα body painting και φορούσα μαγιό.
Επρεπε να περπατήσω μέχρι ένα σημείο που είχε άμμο
και έμοιαζε με παραλία όπου είχαν πάρει θέση οι φωτογράφοι.

Δύο μέτρα πριν φτάσω σε αυτό το σημείο,
έπεσε το πάνω μέρος του μαγιό μου "και άρχισα να
κρυώνω και να νιώθω άβολα. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβη και δεν είχα την επαγγελματική εμπειρία για να το αντιμετωπίσω.
Δεν ήξερα τι να
κάνω. Γύρισα την πλάτη μου στο κοινό και κατευθύνθηκα στα παρασκήνια».
Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved