Η Μαρία Ιωαννίδου ανεβάζει φωτό από την Άνδρο με μαγιό και αυτοτρολάρεται!
Showbiz

Η Μαρία Ιωαννίδου ανεβάζει φωτό από την Άνδρο με μαγιό και αυτοτρολάρεται!

H Μαρία Ιωαννίδου κάνει διακοπές στην Άνδρο μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Κρητικό και... αυτοτρολάρεται! 

Η αγαπημένη ηθοποιός και χορεύτρια η οποία έχει αφήσει εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο με τους ρόλους που αναλάμβανε αλλά και προσφάτως με τον ρόλο της στην πολύ επιτυχημένη σειρά "Μην ψαρώνεις" ως μητέρα της Μαρίας Λεκάκη, είπε να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφό της.

Το ζευγάρι λοιπόν επέλεξε την όμορφη Άνδρο για λίγες μέρες διακοπών, με τη Μαρία Ιωαννίδου φυσικά να κάνει πολλά ζευγάρια μάτια να καρφωθούν πάνω της με τις εμφανίσεις της στην παραλία.

Γιατί μιλάμε για... ΤΟ κορμί. Άλλωστε προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της και φυσικά συνεχίζει να εξασκείται στον αγαπημένο της χορό.

Χθες ανέβασε φωτογραφίες της από τις όμορφες στιγμές που πέρασε σε παραλία του νησιού και απέδειξε για ακόμα μία φορά πως διαθέτει πολύ χιούμορ αφού έγραψε με διάθεση να αυτοτρολαριστεί: "Φτου σου κοριτσάρα μου για εκατό χρονών γυναίκα καλά τα πάω!!!!".

Και η αλήθεια είναι πως οι πόζες της με κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε τις τέλειες αναλογίες της ήταν όλες μία προς μία!

Αρκεί να τις δείτε παρακάτω για να το διαπιστώσετε και εσείς:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved