Τάσος Τεργιάκης: Δείτε πρώτη φορά την υπέροχη γυναίκα του (Photos)
Showbiz

Τάσος Τεργιάκης: Δείτε πρώτη φορά την υπέροχη γυναίκα του (Photos)

Έχετε δει την σύζυγο του Τάσου Τεργιάκη

Ο γνωστός δημοσιογράφος και επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος φέτος θα είναι στην πρωινή εκπομπή του Alpha «ώρα για Μελέτη», σπάνια μιλά για την προσωπική του ζωή και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τη σύζυγό του στο Instagram.

Όμως αυτή τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη σύζυγό του από έξοδό τους και συγκεκριμένα όταν πριν λίγες μέρες παρακολούθησαν τον Μάρκο Σεφερλή στο Δελφινάριο και την παράσταση «dettolμη και γοητεία»!

Ο Τάσος είχε πει στην εκπομπή Happy Day για τα παιδιά και τη γυναίκα του: «13 χρόνια έκανα ειδήσεις και 10 που είμαι στην Ελένη, περίπου 25 χρόνια στη δουλειά. Τώρα σε προσωπικό επίπεδο είναι γνωστό νομίζω. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Έχω δυο γιους 15 και 13 χρονών. Η σύζυγός μου η Γωγώ είναι ήρεμη δύναμη. Είναι εκτός χώρου, ευτυχώς. Είμαστε μαζί πάνω από 20 χρόνια. Με ξέρει από την αρχή της σταδιοδρομίας μου και νομίζω ότι γνωρίζουμε καλά τα θέλω του άλλου, τις υποχωρήσεις και τις κόκκινες γραμμές. Και στο θέμα των παιδιών υπάρχει κοινή πορεία από την αρχή».

Δείτε την υπέροχη σύζυγο του Τάσου Τεργιάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved