Ευδοκία Ρουμελιώτη: Τα κεράκια της τούρτας γενεθλίων αποκάλυψαν την ηλικία της
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Τα κεράκια της τούρτας γενεθλίων αποκάλυψαν την ηλικία της

Γενέθλια είχε χθες η Ευδοκία Ρουμελιώτη και τα γιόρτασε με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. 

Η όμορφη ηθοποιός και γλυκιά μανούλα, αυτή την τόσο σημαντική για την ίδια και τους ανθρώπους που την αγαπάνε, μέρα, γιόρτασε με πολλή χαρά, έχοντας φυσικά κοντά της τους δύο άντρες της ζωής της, τον γιο της και τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη.

Με αφορμή αυτή την τόσο όμορφη μέρα, αποκαλύφθηκε και η ηλικία της. Μάλιστα, είναι από τις γυναίκες που σίγουρα δεν κρύβουν την ηλικία τους αφού στη φωτογραφία που ανέβασε με την τούρτα, έγραψε στη λεζάντα και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα όπου και ανέφερε τα πόσα χρόνια κλείνει για... όσους δεν κατάλαβαν!

«Γίναμε και 42! Να είμαστε όλοι καλά, να είμαστε υγιείς και να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε. Πάντοτε πίστευα ότι τη μέρα των γενεθλίων μας πρέπει να γιορτάζει η μητέρα μας, γιατί αυτή μας έφερε στον κόσμο και μας χάρισε τη ζωή. Πάντοτε τέτοια μέρα γιόρταζε κι εκείνη, τα τελευταία χρόνια δεν την έχω κοντά μου, για μένα όμως είναι σαν να είναι εδώ και της λέω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που μου χάρισε. Καλά Χρόνια σε όλους μας!» έγραψε χαρακτηριστικά, συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι και έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα για το μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved