Βοσκόπουλος-Γκερέκου: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν! (photos)
Showbiz

Βοσκόπουλος-Γκερέκου: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν! (photos)

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου, πριν από 24 ολόκληρα χρόνια ένωσαν για πάντα τις ζωές τους και φυσικά το γιορτάζουν. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι στις 2 Αυγούστου του 1996 παντρεύτηκε στον αγαπημένο τόπο της νύφης, την Κέρκυρα με κουμπάρο τον φίλο και των δύο, Τέρενς Κουίκ.

Το 2000, και πάλι τον Αύγουστο, αυτή τη φορά ανήμερα της Παναγίας, ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου υποδέχτηκαν το κοριτσάκι τους, τη Μαρία η οποία και ολοκλήρωσε την ευτυχία που βίωναν μέχρι τότε.

Από εκείνη την ημέρα πέρασαν 24 όμορφα χρόνια με πολλές δυσκολίες, όπως συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες, αλλά και με πολλή αγάπη και τρυφερότητα ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Βοσκόπουλου.

Με αφορμή την επέτειό τους, ο Τόλης Βοσκόπουλος ανέβασε ένα πολύ όμορφο φωτογραφικό ενσταντανέ από την ωραιότερη ημέρα της ζωής τους, τον γάμο τους, με την Άντζελα Γκερέκο να λάμπει μέσα στο λευκό νυφικό της και τον αγαπημένο τραγουδιστή να την κοιτάει με λατρεία.

Αντίστοιχα τρυφερή φωτογραφία από εκείνη την ημέρα ανέβασε στον δικό της λογαριασμό στο instagram και η Άντζελα Γκερέκου. Φυσικά και στους δύο, οι ευχές έπεσαν βροχή.

Δείτε τις όμορφες αναρτήσεις του ζευγαριού παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved