Γιώργος Ηλιόπουλος: «Είμαι κατά των spoilers»
Showbiz

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Είμαι κατά των spoilers»

Ως κουρέας στο Διαφάνι και ξάδερφος του καφετζή του χωριού, ο γνωστός stand-up comedian Γιώργος Ηλιόπουλος μπήκε στα μέσα του επιτυχημένου σίριαλ «Άγριες μέλισσες».

O Γιώργος Ηλιόπουλος σε συνέντευξή του τοποθετήθηκε σχετικά με τα spoilers που κυκλοφορούν για το σήριαλ «Άγριες μέλισσες».

«Είμαι κατά των spoilers από ιδεολογία και αυτό γιατί γράφω κι εγώ και γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο που στήνει ένα σενάριο να κρατήσει τον θεατή σε αγωνία. Αλλά και ως θεατή νομίζω ότι με υποτιμούν όταν κάθε βράδυ στήνομαι να δω μια σειρά και μου έχουν πει τι θα γίνει».

Από την άλλη, το έχει φροντίσει και η ίδια η παραγωγή έτσι ώστε να μην ξέρουν οι ηθοποιοί τι θα γίνει παρακάτω. «Αυτό που μπορώ να πω μετά βεβαιότητας είναι ότι θα γίνουν πολλά πράγματα και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Είναι μία από τις εξαιρετικές σειρές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Ελληνική μυθοπλασία, ελληνικό σενάριο και ίσως είναι αυτός ο λόγος που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει».

Διακοπές φέτος; «Τα γυρίσματα της σειράς τελειώνουν 12 Αυγούστου και αρχίζουν ξανά στις 18. Αυτό είναι ένα πολύ μικρό διάστημα διακοπών, έτσι, για ανάκαμψη. Οπότε καλοκαίρι στην Αθήνα και "Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας" στο Θέατρο Λαμπέτη», είπε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved