Ματίνα Νικολάου: Οι ρομαντικές διακοπές της τηλεοπτικής Βάνιας στις Σπέτσες
Showbiz

Ματίνα Νικολάου: Οι ρομαντικές διακοπές της τηλεοπτικής Βάνιας στις Σπέτσες

Η Ματίνα Νικολάου, ή αν προτιμάτε, η τηλεοπτική Βάνια στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι, αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις πιο ερωτικές διακοπές της. 

Φυσικά έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της Βασίλη Πορφυράκη, τον γνωστό τραγουδιστή που μας συστήθηκε αρχικά στο X Factor.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί αρκετά χρόνια θέλησε να περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης μακριά από όλους και όλα.

Επέλεξαν λοιπόν οι δυο τους τις όμορφες Σπέτσες απ' όπου και ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες. Φωτογραφίες που αποδεικνύουν το πόσο καλά περνούν και πόσο ερωτευμένοι συνεχίζουν να είναι.

Η Ματίνα Νικολάου το προηγούμενο διάστημα, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής, είχε φύγει για διακοπές με τους φίλους της και συγκεκριμένα με τον Νίκο Μουτσινά, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Θανάση Αλευρά.

Αμέσως μόλις επέστρεψε λοιπόν, ετοίμασε ξανά βαλίτσες και έφυγε με το σύντροφό της για τον επόμενο προορισμό των διακοπών της, αυτή τη φορά στον Αργοσαρωνικό και σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η ηθοποιός όσο και ο γνωστός τραγουδιστής κρατούν όσο μπορούν χαμηλούς τόνους, καθώς δεν θέλουν η προσωπική τους ζωή και η σχέση τους να πάρουν πολύ... φως από τη δημοσιότητα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved