Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτή είναι η παρέα της για τις διακοπές της στη Νάξο!
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτή είναι η παρέα της για τις διακοπές της στη Νάξο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν της εκπομπής της στο Open, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του «Έλα Χαμογέλα», σχεδιάζοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Για άλλη μια φορά, η όμορφη παρουσιάστρια οργάνωσε κοινές διακοπές με τη Μαρία Κορινθίου την οποία έχουν ταξιδέψει και στο παρελθόν μαζί. Οι δύο κυρίες της showbiz επέλεξαν την Νάξο, όπου και δημοσιεύσαν σχετικά βίντεο και φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Εκεί βρέθηκε και ο σύζυγος της ηθοποιού, Γιάννης Αϊβάζης.

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της, Μιχαήλ - Άγγελο στην αγκαλιά της.

Όσο για την καλή της φίλη, Μαρία Κορινθίου, τα… πειράγματα και τα γέλια στα σοκάκια του νησιού, έκαναν τις δυο τους να περάσουν ανέμελες στιγμές, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στους περαστικούς.

Η παρουσιάστρια μάλιστα διανύει ένα από τα πιο ιδιαίτερα καλοκαίρια της ζωής της, αφού, αφού εκτός από τις χαλαρές στιγμές με τα παιδιά της, η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τη νέα της σιλουέτα. Η απώλεια αρκετών κιλών έχουν ανανεώσει κατά πολύ την ίδια, η οποία δείχνει να προσέχει επιμελώς την εξωτερική της εμφάνιση.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved