Περιπέτεια για τον Νότη Χριστοδούλου! Η προσαγωγή στο Τμήμα και ο καβγάς!
Showbiz

Περιπέτεια για τον Νότη Χριστοδούλου! Η προσαγωγή στο Τμήμα και ο καβγάς!

Μία απίστευτη περιπέτεια βίωσε χθες το βράδυ ο Νότης Χριστοδούλου ο οποίος... επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα αφού η Αστυνομία τού έκανε προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων. 

Όπως περιέγραψε μέσα από ανάρτησή του ο ίδιος, 4 αστυνομικοί τον σταμάτησαν καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό του και του έκαναν προσαγωγή προκειμένου να περάσει από τη διαδικασία της εξακρίβωσης στοιχείων.

Ο εκνευρισμός του Νότη Χριστοδούλου δεν οφείλεται μόνο στον λόγο της προσαγωγής του που ήταν το γεγονός ότι δεν φαινόταν η πίσω πινακίδα του αυτοκινήτου του επειδή υπήρχε σχάρα ποδηλάτου στο αμάξωμα αλλά το γεγονός ότι οι τέσσερις αστυνομικοί που τον οδήγησαν στο Τμήμα, δεν τηρούσαν καμία οδηγία ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

Ο ίδιος περιέγραψε τον... Γολγοθά του με το εξής μήνυμα στο Instagram:

«Χθες το βράδυ μού έκαναν προσαγωγή με συνοδεία δύο περιπολικών με τέρμα τις σειρήνες στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, επειδή δεν φαινόταν η πίσω πινακίδα στο αυτοκίνητο μου λόγω σχάρας ποδηλάτου (!), 4 αστυνομικοί. Και οι 4 ήταν χωρίς μάσκα και κανένα μέτρο προστασίας. Υστερίαζα στους Αμπελόκηπους».

Καταλαβαίνετε τι επακολούθησε στο Τμήμα με τον πρώην τραγουδιστή και νυν σχεδιαστή εσωτερικών χώρων...

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved