Ειρήνη Καραγιώργη: «Κανείς δεν είναι κακός γονιός επειδή κυνηγάει τα όνειρα του»
Showbiz

Ειρήνη Καραγιώργη: «Κανείς δεν είναι κακός γονιός επειδή κυνηγάει τα όνειρα του»

Η Ειρήνη Καραγιώργη ξεχώρισε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια για την ερμηνεία της στη σειρά «8 λέξεις» του ΣΚΑΪ.

Η Ειρήνη Καραγιώργη μίλησε για το αν είναι δύσκολο να συνδυαστεί ο ρόλος της μαμάς με τον ρόλο της ηθοποιού και για το αν αντιμετώπισε ποτέ το δίλημμα καριέρα ή οικογένεια.

Πώς αισθάνεσαι όταν βλέπεις το πρόσωπο, σου σε εξώφυλλα περιοδικών, καθώς και στα sites;

«Οταν ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ανδρέα Γεωργίου μέσα από τα social media το όνομα μου, θυμάμαι ότι είχα πάθει σοκ. Ξαφνικά έπαιζα παντού. Από τη μία στιγμή στην άλλη, έβλεπα το πρόσωπο μου και το όνομα μου σε όλες τις σελίδες. Αγχώθηκα, πανικοβλήθηκα, αλλά το διαχειρίστηκα. Γράφτηκαν πολλές ανακρίβειες, όπως βέβαια γίνεται συχνά. Αυτό ήταν πολύ πρωτόγνωρο για εμένα. Τώρα, όμως, μπορώ να πω πως νιώθω όμορφα, είναι μία ευκαιρία να μάθει ο κόσμος περισσότερα πράγματα για εμένα και για το ποια είναι π Ειρήνη.

Πέρα από τα όμορφα της υπόθεσης, σίγουρα πίσω κρύβονται σκληρή δουλειά και απαιτητικά γυρίσματα... Τι σε έχει δυσκολέψει περισσότερο;

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση δουλειά υπάρχει από πίσω... Εχουμε απίστευτα ικανούς ανθρώπους, επαγγελματίες, που τρέχουν από το πρωί μέχρι ίο βράδυ. Χωρίς αυτούς, δεν θα ήμασταν τίποτα. Τους αξίζουν όλα τα εύσημα. Εμένα, κυρίως, αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο είναι οι σκηνές που απαιτούν περισσότερη εσωτερικότητα. Θέλουν μια εμπειρία και γνώση που δεν έχω ακόμη».

Ο ρόλος της μαμάς είναι δύσκολο να συνδυαστεί με τον ρόλο της ηθοποιού;

«Οταν είσαι μαμά, ό,τι και αν επαγγέλλεσαι, οι δυσκολίες υπάρχουν. Στον συγκεκριμένο χώρο το πιο δύσκολο είναι το ωράριο, όμως εννοείται ότι μπορεί να συνδυαστεί, με υπομονή και σωστό προγραμματισμό».

Όταν έρχεσαι Ελλάδα για γυρίσματα, νιώθεις τύψεις που αφήνεις τα παιδιά σου;

«Πλέον, όχι. Παλιά, ναι, το ένιωθα πολύ έντονα αυτό. Τα έβαζα με τον εαυτό μου. Θύμωνα, έκλαιγα, ένιωθα κακιά μάνα. Ομως, στην πορεία κατάλαβα πως ο χρόνος είναι απλά χρόνος. Αν αφιερώνεις στα παιδιά σου όλη σου την προσοχή όταν είσαι μαζί τους, τότε είναι αρκετό, φτάνει να είναι πολύτιμος και ποιοτικός ο χρόνος. Σήμερα, ευτυχώς, μπορείς να επικοινωνήσεις με πολλούς τρόπους. Στη Ρώμη, όταν ήμασταν για γυρίσματα, έπαιρνα τηλέφωνο τη Νεφέλη, έβαζα κάμερα και της έκανα ξενάγηση στα δρομάκια και τις πλατείες. Μου έλειπε σίγουρα, αλλά προσπαθούσα να τη συμπεριλάβω και σε αυτό».

Αντιμετώπισες ποτέ το δίλημμα, καριέρα ή οικογένεια; Πού δηλαδή να δώσεις προτεραιότητα;

«Ποτέ! Χωρίς δεύτερη σκέψη, η οικογένεια μου ήταν και είναι πάντα η προτεραιότητα μου. Ομως, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα δύο δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Νιώθω πως υπάρχει ακόμη η ιδέα πώς όταν κάνεις οικογένεια αφήνεις πίσω σου τα όνειρα σου. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Το μόνο εμπόδιο συνήθως είμαστε εμείς οι ίδιοι. Αρα, αυτό που κάνω εγώ είναι να δίνω την ανάλογη σημασία και στα δύο. Θα μου πεις τώρα αυτό ηώς γίνεται... Οταν το θελήσεις αρκετά, μπορεί να συμβεί. Κανείς δεν είναι κακός γονιός επειδή κυνηγάει τα όνειρα του ή θέλει να χτίσει μια καριέρα, αντιθέτως μαθαίνει στα παιδιά του και στον εαυτό του πως δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, όσες φορές και αν πέσουμε».

Μόλις στα 24 σου έχεις καταφέρει όλα αυτά... Περίμενες ότι η ζωή θα σου έφερνε επιτυχία, αναγνωρισιμότητα και δύο παιδιά;

«Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη... Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν μπορείς να ξέρεις τι σε περιμένει... Αλλά με τίποτα δεν περίμενα πως θα είναι απέναντι μου η ζωή τόσο δοτική! Γι' αυτό ποτέ δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, όλα γίνονται για κάποιον λόγο και πάντα έρχεται εκείνη η στιγμή για όλους. Απλώς, καμιά φορά πρέπει να περιμένεις...», είπε στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved