Αλίκη Κατσαβού: «Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο»
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: «Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο»

Καμία πρόθεση να ξαναφτιάξει τη ζωή της, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, δεν έχει η Αλίκη Κατσαβού, η οποία μιλάει για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας Κώστα Βουτσά.  

«Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο», δήλωσε η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού στην εφημερίδα «On time». Αφοσιωμένη στην ανατροφή του μοναχογιού της που απέκτησε με τον αξέχαστο κωμικό, η ηθοποιός μίλησε και για το γεγονός ότι ο μικρός Φοίβος τη ρωτάει συνέχεια για τον θάνατο του πατέρα του.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι σε μια κατάσταση διαρκούς προσπάθειας. Με καθοδηγεί το καθήκον για το παιδί, να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο. Με καθοδηγεί να είμαι και εγώ υγιής και δραστήρια.

Ρωτάει γιατί πέθανε ο μπαμπάς και του απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο “πέθανε γιατί ήταν πολύ άρρωστος και δεν μπορούσε να γίνει καλά”. Με έχουν καθοδηγήσει οι ειδικοί για το πώς θα μιλήσω στο παιδί. Οι ειδικοί ήταν ξεκάθαροι. Θέλει αλήθεια, απλά λόγια ταιριαστά με την ηλικία του. Εγώ σαν μαμά του γνωρίζω και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιδιού οπότε μπορώ να το διαχειριστώ.

Δεν με απασχολεί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, εμένα με ενδιαφέρει το παιδί να είναι καλά. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, έχω το παιδί μου πάνω απ’ όλα, την οικογένειά μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους. Δεν έχω ανάγκη για σύντροφο, μου φαίνεται αδιανόητο. Άξονάς μου σε αυτή τη δυσκολία είναι το παιδί και η δημιουργία. Εγώ θέλω να έχω δουλειά να κάνω πράγματα. Γιατί η δουλειά σε βοηθάει, όπως έλεγε και ο Κώστας σε βοηθάει να έχεις πνευματική διαύγεια και να νιώθεις ζωντανός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved