My Style Rocks: Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τη γνωρίζετε! Την αδελφή της;
Showbiz

My Style Rocks: Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τη γνωρίζετε! Την αδελφή της;

Μέρες διακοπών διανύει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks

Και μπορεί η Ευρυδίκη να κατέστησε πολύ σαφείς τις... προθέσεις της στον χώρο της σόουμπιζ μετά την ανάδειξή της μέσα από το ριάλιτι μόδας, και να έχει πράγματι γίνει πολύ γνωστή για τις στυλιστικές επιλογές της και τον δυναμικό της χαρακτήρα, όμως ελάχιστα γνωρίζουμε για τους ανθρώπους που η ίδια εμπιστεύεται και έχει στο άμεσο περιβάλλον της.

Χθες λοιπόν η Ευρυδίκη μας σύστησε για πρώτη φορά την αγαπημένη της αδελφή η οποία η οποία είναι το ίδιο εντυπωσιακή και όμορφη με εκείνη.

Μοιάζουν πάρα πολύ και δείχνουν να έχουν μεταξύ τους μία πολύ καλή σχέση ανάμεσά τους που στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη και τον σεβασμό.

Δείτε τις δύο αδελφές στο παρακάτω βίντεο να ξεσαλώνουν στη Μύκονο.

Η Λίλα είναι ένας από τους πιο έμπιστους ανθρώπους της Ευρυδίκης η οποία αυτόν τον καιρό προμοτάρει τη νέα σειρά κοσμημάτων που λανσάρει.

«Από εδώ η αδερφή μου! Γιατι είναι και μια αγαπη ρε παιδιά ... μεγάλη αγαπη ... αυτη της οικογένειας ... η μεγαλύτερη όλων ! Περνάμε πάντα υπέροχα μαζί. Σε αγαπάω αδερφούλα ❤️🧿 @lilasisaki Πάντα κ παντού μαζί 😊💐🍒 ευχαριστώ τους γονεις μας που σε γέννησαν χαχαχαχα ΣΑΓΑΠΑΩ 🤪» έγραψε η Ευρυδίκη στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στην οποία ποζάρει μαζί με την αδελφή της.

Δείτε τις δύο αδελφές παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved