Μύκονος: Μόλις μάθαμε πως η Ζένια Μπονάτσου δουλεύει σερβιτόρα έκλεισε το μαγαζί
Showbiz

Μύκονος: Μόλις μάθαμε πως η Ζένια Μπονάτσου δουλεύει σερβιτόρα έκλεισε το μαγαζί

Δεν προλάβαμε καλά - καλά να μάθουμε πως η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια, το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται στη Μύκονο όπου εργάζεται ως σερβιτόρα και το μαγαζί έκλεισε!

Πιο συγκεκριμένα, η Ζένια Μπονάτσου, εργάζεται σε ένα από τα πιο γνωστά bar – restaurants, το οποίο μάλιστα είναι συγγενών της.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα On time για τη νέα της εργασία στο χώρο της εστίασης:


«Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο Alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω».

Αφού λοιπόν ήρθε στο φως της δημοσιότητας αυτή η είδηση, το μαγαζί έκλεισε!

Τι ακριβώς συνέβη;


Μετά το κρούσμα κορονοϊού ενός υπαλλήλου στο γραφείο του Alemagou, όλοι υποβλήθηκαν σε μοριακά τεστ κορονοϊού και περιμένουν τα αποτελέσματα.
Το κατάστημα, εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση στα social media.
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στον Covid 19. Ύστερα από αυτό και για λόγους ασφαλείας προχωράμε σε μοριακό τεστ Covid 19 στο σύνολο του προσωπικού και στην απολύμανση όλου του καταστήματος.

Όπως είναι αυτονόητο, κρίναμε ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του αυτοελέγχου και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού».

Δείτε την ανάρτηση στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved