Δωροθέα Μερκούρη: «Δεν υπάρχει η λέξη «μόνιμα» στη ζωή μου»
Showbiz

Δωροθέα Μερκούρη: «Δεν υπάρχει η λέξη «μόνιμα» στη ζωή μου»

Στη Δωροθέα Μερκούρη αρέσει να αλλάζει χώρες.

Η Δωροθέα Μερκούρη τόνισε ότι η αλλαγή είναι εμπειρία και «διψάει» για το ταξίδι και την καινούργια αρχή.

-Υπάρχει η λέξη «μόνιμα» στη ζωή σου;

«Δεν υπάρχει η λέξη «μόνιμα» στη ζωή μου, όχι, κι είναι κάτι που δεν θα ήθελα να υπάρχει, γιατί με κάνει χαρούμενη ν' αλλάζω».

-Δεν θέλεις τη μονιμότητα στη ζωή σου, μια σταθερά;

«Θα το ήθελα, αλλά δεν με πειράζει ν' αλλάζω χώρα, καθόλου, μου αρέσει».

-Υπάρχει κάτι που θα σ' έκανε να μείνεις σε μια χώρα μόνιμα έτσι ώστε να μην την αλλάξεις μ' ευκολία;

«Μάλλον αυτή η αστάθεια που έχει η δουλειά μου, μ' έχει βάλει σε μια τέτοια διαδικασία. Είναι μια ασταθής δουλειά και δεν είναι εύκολη. Από την άλλη μεριά, αυτή τη δουλειά επέλεξα να κάνω, για τη μη σταθερότητα της, ώστε να μπορώ να φεύγω και ν’ αλλάζω. Για μένα η αλλαγή είναι εμπειρία, κι εγώ «διψάω» πιο πολύ για την εμπειρία και το ταξίδι, την καινούργια αρχή. Μου αρέσει πολύ αυτό που έχω κάνει στη ζωή μου, μπορεί να είχε κάποιο αντίκτυπο».

-Ποιο ήταν αυτό το αντίκτυπο;

«Έχω παιδιά, δεν τους αρέσει πάντα να μετακομίζουν και να φεύγουμε. Τα παιδιά ήταν πάντα μαζί μου, αλλά πιστεύω ότι και στις δύο κόρες μου θα δημιουργήσει μια άλλη ζωή, δεν ανήκουν κάπου κι αυτό είναι πολύ ωραίο. Όταν κάτι δεν πάει καλά σε μία χώρα, θέλω τα παιδιά μου κι εγώ να έχουμε τη δυνατότητα να φύγουμε και να πάμε αλλού. Ήταν σημαντικό να τους δώσω να καταλάβουν, ότι δεν ανήκουν μόνο σε μία χώρα και με το ζόρι πρέπει να μείνουν κάπου», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved