Δωροθέα Μερκούρη: «Δε συζητάω θέματα μου με τα παιδιά, είναι βαρύ για εκείνα»
Showbiz

Δωροθέα Μερκούρη: «Δε συζητάω θέματα μου με τα παιδιά, είναι βαρύ για εκείνα»

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει υποδυθεί πολλούς ρόλους. Αυτός όμως που της ταιριάζει περισσότερο είναι ο ρόλος της μητέρας.

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για τις κόρες της, για τα όνειρα που κάνει για εκείνες, ενώ ανέφερε αν εμπιστεύεται την κρίση τους.

-Τι όνειρα κάνεις για τις κόρες σου;

«Θέλω να είναι χαρούμενες, δεν κάνω κάτι παραπάνω. Οι κόρες μου έχουν τα δικά τους όνειρα. Δεν κάνω όνειρα για τις κόρες μου».

-Συζητάτε τα πάντα, μοιράζεστε τις σκέψεις και τα προβλήματα σας;

«Τα συζητάμε όλα».

-Εμπιστεύεσαι την κρίση τους, καταφέρνουν να σε επηρεάσουν;

«Είναι μικρά, βέβαια εμπιστεύομαι την κρίση τους, γιατί βλέπω ότι είναι αρκετά ευαίσθητα σε πολλά θέματα. Σίγουρα τις ακούω, μπορεί να μου πουν κάτι που να μην το έχω σκεφτεί καν. Αυτό αφορά εκείνες, γιατί τα παιδιά μου δεν μπερδεύονται στα δικά μου θέματα. Ακούω μόνο τα δικά τους θέματα, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους. Δεν συζητάω πολλά δικά μου θέματα με τα παιδιά, θεωρώ ότι είναι βαρύ αυτό για εκείνα. Είναι λάθος οι μαμάδες να μιλάνε με τις κόρες τους, για τη σχέση τους, για το πρόβλημα. Οι μαμάδες πρέπει να είμαστε στη λύση, όχι στο πρόβλημα. Οι κόρες μου είναι 20 και 16 χρόνων αντίστοιχα. Έκανα πολύ μικρή τα παιδιά μου. Δεν έχει σχέση η ηλικία με την ωριμότητα μας, έχει σχέση με τις εμπειρίες που έχουμε και τι ζωή έχουμε κάνει, από εκεί έρχεται η ωριμότητα. Μπορεί να έχεις πολλές εμπειρίες σε μικρή ηλικία και να έχεις ωριμάσει γρήγορα, δυστυχώς, γιατί αυτό δεν είναι καλό, αλλά πολλά παιδιά σήμερα ωριμάζουν πάρα πολύ γρήγορα».

-Εσύ ωρίμασες γρήγορα;

«Πάρα πολύ μικρή, γιατί έφυγα από , το σπίτι μου και δουλεύω από τα 16 μου. Έκανα πάρα πολλές δουλειές στη Νέα Υόρκη για να μπορέσω να τα καταφέρω. Σπούδαζα και μόνη μου πλήρωνα το σχολείο μου, μόνη μου τα έκανα όλα. Όταν ήμουν μικρή δούλεψα σε μαγαζί με ρούχα, σε περιοδικό μόδας, σ' ένα εστιατόριο...πάρα πολλές δουλειές. Έπρεπε να επιβιώσω, έτσι έκανα ότι μπορούσα», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved