Δωροθέα Μερκούρη: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει χώρος για όλους»
Showbiz

Δωροθέα Μερκούρη: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει χώρος για όλους»

Η Δωροθέα Μερκούρη από μικρή ηλικία πήρε τη ζωή στα χέρια της.

Η Δωροθέα Μερκούρη, ανέφερε αν υπήρξε κάτι που την τρόμαζε, ποιον παρουσιαστή ξεχωρίζει στην ελληνική τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί και να κάνει ένα ακόμα παιδί.

-Πήρες από νωρίς τη ζωή στα χέρια σου. Δεν υπήρξε κάτι που σε τρόμαζε, που σε φόβιζε;

«Ποτέ, όχι, αλλιώς θα έμενα σπίτι με τους γονείς μου που ήταν πολύ καλά, αλλά δεν επέλεξα αυτό, να μείνω μαζί τους και να ζω αυτήν τη ζωή. Ήθελα από μικρή να μείνω στη Νέα Υόρκη».

-Επαγγελματικά τι κάνεις αυτόν τον καιρό;

«Δεν μου έχουν προτείνει κάτι το οποίο μ' ενδιαφέρει να κάνω στην Ελλάδα. Η τηλεόραση είναι άλλο πράγμα, εγώ δεν ήμουν ποτέ τηλεοπτική».

-Ποιος παρουσιαστής ή παρουσιάστρια σου αρέσει στην ελληνική τηλεόραση;

«Δεν ξέρω... Πολλοί είναι πάρα πολύ καλοί, δεν ξέρω κάποιον συγκεκριμένο. Δεν είμαι τηλεοπτική παρουσιάστρια, είμαι μοντέλο, έχω παίξει σε ταινίες, έχω σπουδάσει υποκριτική. Σε καμία άλλη χώρα δεν μπερδεύεται η υποκριτική με την παρουσίαση, για να επιβιώσουν οι άνθρωποι πρέπει να τα κάνουν όλα. Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, με 9 εκατομμύρια ανθρώπους, μικρή αγορά, δεν έχει δυνατότητες και πολλοί ηθοποιοί πρέπει να πάνε στην τηλεόραση, αλλά εγώ δεν έχω επιλέξει αυτόν το δρόμο».

-Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτείς, να κάνεις ένα ακόμα παιδί;

«Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα, είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι τώρα. Εχουμε τον COVID-19 κι οι ζωές μας έχουν τεράστια ανατάραξη. Στην Ελλάδα ζουν στον κόσμο τους, δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται, υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα, γίνεται χαμός. Δεν έχουν καταλάβει επειδή δεν επηρεάστηκαν μάλλον... Είμαστε τυχεροί. Εμένα μ' έχει αναταράξει... Μάλλον δεν μιλάει κανείς, γιατί ντρέπονται. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ δύσκολη χρονιά και πολλές μεγάλες αλλαγές. Ήδη έχουμε πρόβλημα, δεν ζούμε νορμάλ κατάσταση. Η κατάσταση του κορονοϊού είναι κι ένα "δώρο", πρέπει να ξανασκεφτούμε τις ζωές μας και να τις οργανώσουμε με διαφορετικό τρόπο. Η Ελλάδα θα πρέπει ν' αλλάξει, να οργανώσουμε τη ζωή μας διαφορετικά, κι εγώ θα πράξω ανάλογα. Είμαστε μικρή χώρα κι η σόουμπιζ είναι πολύ μικρή στην Ελλάδα, πολύ περιορισμένη, δεν υπάρχει χώρος για όλους, γιατί είναι μικρή αγορά και πολλοί οι καλλιτέχνες και τα ταλέντα. Αν θέλεις να γίνεις ηθοποιός ή να κάνεις μόντελινγκ, μπαίνεις και βγαίνεις αμέσως, αν βλέπεις ότι δεν πάει καλά. Οπωσδήποτε, όλοι πρέπει να έχουν μια άλλη «πόρτα» ανοιχτή, ένα άλλο ταλέντο που πρέπει να χρησιμοποιήσουν. Δεν είναι η ίδια εποχή με τη δικιά μου, τη δεκαετία που δουλεύαμε εδώ, κι υπήρχε μια τεράστια αγορά, παρόλο που ήμασταν μια μικρή χώρα. Έκανα αυτήν τη δουλειά μόνο και μόνο γιατί υπήρχαν πάρα πολλά περιοδικά, διαφημιστικά και τηλεόραση που τότε έκανε η Ρούλα Κορομηλά, κι ήταν καταπληκτική. Δεν έχει ξαναγίνει τηλεόραση σαν της κ. Ρούλας Κορομηλά. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει χώρος για όλους», είπε η Δωροθέα Μερκούρη στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved