Παναγιώτης Πετράκης: «Δεν έχω τηλεοπτική πρόταση για την ερχόμενη σεζόν»
Showbiz

Παναγιώτης Πετράκης: «Δεν έχω τηλεοπτική πρόταση για την ερχόμενη σεζόν»

Ο Παναγιώτης Πετράκης τον ερχόμενο χειμώνα θα βρίσκεται στο θέατρο «Βέμπο» και εύχεται όλα να πάνε καλά καθώς φοβάται το δεύτερο κύμα κορονοϊού.

Ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε επίσης για το αν του αρέσει να βλέπει συναδέλφους του σε ρόλο παρουσιαστή και αν θα τον δούμε στην τηλεόραση.

-Βλέπουμε περιπτώσεις ηθοποιών που καταλαμβάνουν θέσεις σε πάνελ εκπομπών, ψυχαγωγικών ή σε και ρόλο παρουσιαστή. Αυτό είναι κάτι που σου αρέσει;

«Τα όρια αυτών των επαγγελμάτων είναι ασαφή. Πάντα ένας ηθοποιός παρουσίαζε τηλεπαιχνίδια ή εκπομπές στην τηλεόραση, γιατί άπτεται της έκθεσης στον κόσμο και της δυνατότητας του ν' αυτοσχεδιάσει, να διασκεδάσει, να ψυχαγωγήσει, οπότε δεν είναι κάτι ξένο προς την ιδιότητα του. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το τι πρέπει να επαγγέλλεται κάποιος που μπαίνει κριτής σ' ένα talent show. Γιατί δεν πρέπει να είναι ηθοποιός; Ειδικά εκεί που κρίνεται το ταλέντο των ανθρώπων. Επαγγελματίες κριτές δεν υπάρχουν, εκτός αν βάλουμε κριτικούς θεάτρου στο πάνελ, αλλά ποιον θ' αφορά και θα ενδιαφέρει η γνώμη τους, αν δεν είναι ένας αγαπητός και λαοφιλής καλλιτέχνης;».

-Ποιους ορίζεις ως κακούς ηθοποιούς;

«Είχε πει κάτι εύστοχο η Έλλη Λαμπέτη για συναδέλφους, που δεν τους θεωρούσε και τόσο... συναδέλφους, τους είχε πει «κατάσκοπους από άλλο επάγγελμα», δηλαδή δεν αγαπούν την ουσία, το μεδούλι της δουλειάς, αλλά αυτά που είναι παράπλευρα, όπως η δημοσιότητα, το να μιλούν γι’ αυτούς, το ν' απολαμβάνουν άλλων προνομίων που φέρνει η αναγνωρισιμότητα. Αυτοί χρησιμοποιούν τη δουλειά τους ω$ μέσο για κάτι άλλο, όχι ως σκοπό. Σαφέστατα υπάρχει το ταλέντο, που σε κάποιους είναι δοσμένο περισσότερο απλόχερα και σε άλλους λιγότερο. Αν υπάρχει η αγάπη για τη δουλειά, κι ο μέτριος ηθοποιός μπορεί να γίνει καλύτερος».

-Στην τηλεόραση θα σε δούμε;

«Δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση για την ερχόμενη σεζόν. Αυτό που έχω κλείσει είναι στο θέατρο «Βέμπο», όπου θα ανέβει μια παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα, ένα αφιέρωμα στην αθηναϊκή επιθεώρηση, που θα λέγεται «Η κυρία Επιθεώρηση», μια μεγαλεπήβολη παραγωγή, με εξαίρετη διανομή, πολλοί χορευτές, πολλά κοστούμια. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, γιατί όλοι φοβόμαστε το δεύτερο κύμα του κορονοϊού, το οποίο ελπίζουμε να μην έρθει ποτέ», είπε ο Παναγιώτης Πετράκης στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved