Ανθή Βούλγαρη: Η topless φωτό στις διακοπές με τον μέλλοντα σύζυγό της!
Showbiz

Ανθή Βούλγαρη: Η topless φωτό στις διακοπές με τον μέλλοντα σύζυγό της!

Και ενώ η Ανθή Βούλγαρη με τον σύντροφό της Κώστα Κωνσταντίνιδη κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες για τον γάμο τους στις 6 Σεπτεμβρίου, χωρίς όμως ακόμα να γνωρίζουν αν θα γίνει τελικά λόγω κορονοϊού, το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις πιο ερωτικές διακοπές του. 

Μετά την ξαφνική παραίτηση της Ανθής Βούλγαρη από το Open στο τέλος της σεζόν και ενώ βρίσκεται στις τελευταίες προετοιμασίες για τον γάμο της στον οποίο κουμπάρα θα είναι η Κατερίνα Καινούργιου, το ζευγάρι είπε να ξεκουραστεί λίγο από την όλη πίεση και να χαλαρώσει πριν την ωραιότερη στιγμή της κοινής του ζωής.

Έφυγε λοιπόν για το Πήλιο όπου και απόλαυσε χαλαρές στιγμές στις παραδεισένιες παραλίες της περιοχής που φημίζονται για τα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά τους.

Μάλιστα, εκείνος, ο οποίος ανήκει στην μπάντα του Κωνσταντίνου Αργυρού μιας και είναι ντράμερ, ανέβασε μία πολύ όμορφη κοινή τους φωτογραφία στην παραλία.

Ξαπλωμένοι μπρούμυτα και πολύ ήρεμοι, απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα, με την όμορφη παρουσιάστρια και δημοσιογράφο να είναι topless.

Κάτι που συνηθίζει ο γυναικείος πληθυσμός όταν δεν θέλει να αποκτήσει σημάδι από το μαγιό.

Πάντως, τόσο η Ανθή Βούλγαρη όσο και ο μέλλοντας σύζυγός της δεν είναι ακόμα απόλυτα σίγουροι ότι θα καταφέρουν να τελέσουν τον γάμο τους.

Μέχρι τα τέλη του μήνα, να θυμίσουμε, η βασική οδηγία από τους ειδικούς και την κυβέρνηση, μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα στους γάμους που διέσπειραν τον κορονοϊό, ισχύει ότι στις τελετές απαγορεύεται η παρουσία άνω των 100 ατόμων. Οι μελλόνυμφοι δεν γνωρίζουν αν αυτό το μέτρο θα συνεχιστεί και μετά το πέρας του Αυγούστου και λογικό είναι να ανησυχούν για το τι τελικά θα συμβεί.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved