Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Αγάθωνα! Τον αποχαιρέτησαν με ρεμπέτικα!
Showbiz

Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Αγάθωνα! Τον αποχαιρέτησαν με ρεμπέτικα!

Υπό τους ήχους της αγαπημένης του μουσικής, του ρεμπέτικου, αποχαιρέτησαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον Ευαγγελισμό Λαγκαδά Θεσσαλονίκης φίλοι και γνωστοί τον Αγάθωνα Ιακωβίδη

Σύμφωνα με το thes.gr, οι δικοί του άνθρωποι και λίγοι καλοί φίλοι και συγγενείς τού είπαν σήμερα το μεσημέρι το τελευταίο αντίο, με τον γιο του Νίκο, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του στο ρεμπέτικο τραγούδι, να τον αποχαιρετά με το αγαπημένο του τραγούδι.

Οι στιγμές ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά μιας και ο γνωστός καλλιτέχνης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 65 του χρόνια.

Κανείς δεν περίμενε ότι θα κοβόταν τόσο ξαφνικά το νήμα της ζωής του και το σοκ που υπέστησαν οι άνθρωποι της οικογένειάς του ήταν πολύ μεγάλο.

Ο Αγάθωνας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του και όπως απεφάνθησαν αργότερα οι έρευνες, έφυγε ήσυχος στον ύπνο του από ανακοπή.

Σήμερα, όσοι τον ακολούθησαν στην τελευταία του κατοικία, είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον καλλιτέχνη αλλά και άνθρωπο Αγάθωνα που υπήρξε αυθεντικός και μοναδικός σε ό,τι και αν έκανε.

Δείτε το βίντεο με το "αντίο" των δικών του ανθρώπων, σήμερα, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης όπου ο ίδιος γεννήθηκε και ζούσε μόνιμα με την οικογένειά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved