Λιώσαμε! Ο νέος μπαμπάς της showbiz ποζάρει αγκαλιά με το γιο του
Showbiz

Λιώσαμε! Ο νέος μπαμπάς της showbiz ποζάρει αγκαλιά με το γιο του

Έγινε πρόσφατα πατέρας για πρώτη φορά και η χαρά του δεν κρύβεται με τίποτα. Ο ίδιος εξάλλου μοιράζεται τα όσα βιώνει και με τους χρήστες του Instagram.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη. Ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, έγιναν γονείς και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με το μωρό τους.

Μπορεί ο γιος τους να είναι ακόμη νεογέννητος, ωστόσο οι γονείς του έχουν αναρτήσει ήδη στο Instagram μια σειρά από τρυφερές φωτογραφίες του μικρού.

Πρόσφατα, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα γιόρτασαν τον πρώτο μήνα ζωής με το μωρό τους.

Το ζευγάρι ετοίμασε μια εντυπωσιακή τούρτα την οποία δημοσίευσε στο Instagram. Αμέσως οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν το στιγμιότυπο, στέλνοντας έτσι τις ευχές για το νεογέννητο μωράκι τους.

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία από τις πρώτες διακοπές με τον γιο του.

«Αυτή νομίζω θα ναι στην μνήμη μου η πρώτη μου φωτογραφία διακοπών,με τον γιο μου.Σίγουρα δεν ήταν οι πιο ξέγνοιαστες διακοπές μου(η πατρική μου ανησυχία ήταν πολλές φορές υπερβολική)αλλά ήταν οι πιο συγκινητικές. Δύσκολο καλοκαίρι του 2020,δεν σου κάνω την χάρη να σε σιχαθώ. Κι ο λόγος είναι γιατί αυτό το καλοκαίρι έχω εσένα να με κοιτάζεις.Σ ευχαριστώ».

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved