Είναι ο αδελφός πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού και είναι σεφ! (photos)
Showbiz

Είναι ο αδελφός πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού και είναι σεφ! (photos)

Είναι σεφ και μάλιστα έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας μας! Αν και η πασίγνωστη μεγαλύτερη αδελφή του είναι πολύ γνωστή στον χώρο της υποκριτικής, δεν είχε τύχει μέχρι σήμερα να μάθουμε κάτι για εκείνον!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Λιβιτσάνο! Ναι, ναι, καλά καταλάβατε! Πρόκειται για τον μικρότερο αδελφό της ηθοποιού Άντας Λιβιτσάνου η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στο ζαχαροπλαστείο που διαθέτει και που δημιουργεί τις πιο ευφάνταστες τούρτες γενεθλίων.

Ποιος ξέρει, μπορεί και ο Δημήτρης να έβαλε το... χεράκι του για να μυηθεί η αδελφή του στον μαγικό αυτό κόσμο των γλυκών που την έκανε πλέον να είναι ιδιαίτερα επιλεκτική στις δουλειές της ως ηθοποιός.

Τα δύο αδέλφια είναι πολύ δεμένα και μάλιστα προσφάτως πήγαν και μαζί διακοπές στην Ευρυτανία, γνωρίζοντας από κοντά τις ομορφιές αυτού του ευλογημένου τόπου.

Η Άντα είναι πολύ δεμένη, όπως και ο Δημήτρης, με την άλλη τους αδελφή, τη Ναταλία η οποία όμως προτιμάει να κρατά τα χαρτιά της κλειστά σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό της προσανατολισμό.

Είναι μία πολύ δεμένη οικογένεια και ως αδέλφια στέκονται πολύ ο ένας στον άλλον, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Περνούν όμως και πολύ χρόνο μαζί για να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά μιας και τούς αρέσει η dolce vita. Και σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε;

Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved