Stavento-Αδάμου: Δεν φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους! Σπάνιες φωτό
Showbiz

Stavento-Αδάμου: Δεν φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους! Σπάνιες φωτό

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης εδώ και δύο χρόνια ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και αιτία είναι η κόρη τους. 

Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο τον Ιούνιο του 2018 και από τότε είναι η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο καλλιτεχνών που δεν χάνουν ευκαιρία να βρίσκονται μαζί της και να περνούν χρόνο με το κοριτσάκι τους που θέλουν να βλέπουν μόνο να γελά.

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές και φυσικά η μικρούλα τους κάνει ακόμα πιο ευχάριστη αυτή την περίοδο.

Μάλιστα η Ήβη Αδάμου ανέβασε φωτογραφίες της με τη μικρή της με την οποία μάλιστα φορούν και μαγιό ίδιου υφάσματος, κάτι που είναι πολύ της μόδας τελευταία για μαμάδες και παιδιά.

Και η αλήθεια είναι ότι η τραγουδίστρια μας εξέπληξε, όχι μόνο γιατί σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής της αλλά και γιατί είχαμε καιρό να δούμε την κόρη της η οποία πλέον δεν είναι μωρό αλλά ένα χαριτωμένο κοριτσάκι με μακριά μαλλιά με μπούκλες που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο!

Φυσικά, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες από το πρώτο κιόλας λεπτό δέχτηκαν βροχή τα likes μιας και η μικρούλα είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένη.

Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved