Τζένη Θεωνά: «Λιώσαμε» με την πιο τρυφερή φωτό του γιου της με τον Αναστασιάδη!
Showbiz

Τζένη Θεωνά: «Λιώσαμε» με την πιο τρυφερή φωτό του γιου της με τον Αναστασιάδη!

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης αυτές τις μέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας και η ηθοποιός ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία των δύο αντρών της ζωής της. 

Από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος της, η αγαπημένη ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του και διόλου δεν δείχνει να τη νοιάζει το γεγονός ότι έχει αφήσει για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά της.

Είναι τόσα πολλά αυτά που της προσφέρει η καθημερινή επαφή με τον μικρό της πρίγκιπα που δεν έχει μετανιώσει ούτε για μία στιγμή για τις επιλογές της.

Η Τζένη Θεωνά λοιπόν, λογικό είναι τώρα που είναι περίοδος διακοπών να μην μπορεί να χορτάσει ούτε τον σύντροφό της ο οποίος, λόγω δουλειάς, σπάνια μπορεί να περνάει όσο χρόνο θα ήθελε με την οικογένειά του.

Όμως, αυτές τις μέρες που βρίσκονται στο Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας και απολαμβάνουν βουτιές και παιχνίδια με τον μικρό, δεν ασχολείται με τίποτα άλλο παρά μόνο με τους άντρες της ζωής της.

Και λόγω αυτού είχαμε και τη χαρά να τούς δούμε σε ένα από τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα μπαμπά και γιου που ανέβασε η ηθοποιός. Μάλιστα, με το γνωστό χιούμορ που τη διακρίνει, η Τζένη Θεωνά έγραψε στη λεζάντα: «Ερωτεύτηκα πάλι σήμερα. Αλλά νομίζω ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο σε αυτή την σχέση».

Και η αλήθεια είναι ότι αν δείτε το συγκεκριμένο τρυφερό ενσταντανέ μπαμπά και γιου, σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί της. Δείτε το παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved