Γιάννης Βαρδής: Συγκινεί η ανάρτησή του για τον πατέρα του: «Λείπεις πολύ»
Showbiz

Γιάννης Βαρδής: Συγκινεί η ανάρτησή του για τον πατέρα του: «Λείπεις πολύ»

Σαν σήμερα, 7 Αυγούστου είχε γεννηθεί ένας από τους πιο σπουδαίους δημιουργούς της χώρας μας ο οποίος έφυγε νωρίς το 2014, σε ηλικία μόλις 66 ετών. 

Ο Αντώνης Βαρδής υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς του ελαφρολαϊκού τραγουδιού και η απώλειά του πριν από έξι χρόνια, κόστισε ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. Ακόμα πιο πολύ κόστισε όμως στους οικείους του και κυρίως στον γιο του Γιάννη με τον οποίο υπήρξαν πολύ δεμένοι.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει έξι ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο Αντώνης Βαρδής άφηνε την τελευταία του πνοή, ο Γιάννης Βαρδής ο οποίος ακολουθεί με αξιοπρέπεια και πολύ ταλέντο τα χνάρια του πατέρα του, όχι μόνο δεν μπορεί να τον ξεχάσει αλλά σε σημερινή ανάρτησή του του "μιλά" σαν να είναι ακόμα εδώ.

«Χρόνια σου πολλά μπαμπά. Λένε πως δεν εύχεσαι σε ανθρώπους που έχουν φύγει απ τη ζωή. Για μένα δεν έφυγες ποτέ όμως. Θα είσαι για πάντα εδώ. Λείπεις πολύ να ξέρεις. Το σπίτι σου ήταν πάντα γεμάτο με μελωδίες. Τώρα πλέον πέρα απ' τις μελωδίες έχει και πολλά παιδικά χαμόγελα και αυτό θα σε χαροποιούσε πολύ. Σ’ αγαπάω κάθε μέρα πιο πολύ #antonisvardis #vardis @antonis_vardis @vardisantonis» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης για τον πατέρα του ο οποίος χάρισε πραγματικά "διαμάντια" στην ελληνική μουσική βιομηχανία που έχουν μεγαλώσει ήδη πολλές γενιές και θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερες στο μέλλον.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved