Αμαλία Κωστοπούλου: Πρώτη βόλτα μετά το σοβαρό τροχαίο και το χειρουργείο
Showbiz

Αμαλία Κωστοπούλου: Πρώτη βόλτα μετά το σοβαρό τροχαίο και το χειρουργείο

Μόνο ευγνώμων νιώθει η Αμαλία Κωστοπούλου μετά από όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα και μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν πάρει χειρότερη τροπή μιας και η ίδια της η ζωή τέθηκε σε κίνδυνο. 

Η μεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου πριν από περίπου ενάμιση μήνα βίωσε ίσως τη χειρότερη στιγμή στη ζωή της όταν έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου.

Ήταν αρχές Ιουνίου όταν η 23χρονη Αμαλία επέβαινε με φίλους της σε αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν σε δρόμο του Λος Άντζελες, μετά από βόλτα.

Οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα.

Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε τουλάχιστον τρεις φορές από τη σφοδρότατη σύγκρουση, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί.

Η Αμαλία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα.

Η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψε εσπευσμένα στην Αμερική για να είναι στο πλευρό της κόρης της.

«Η Αμαλία είχε ένα πολύ πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό στο Λος Άντζελες. Σήμερα μπορούμε να το πούμε και έχουμε μια πολύ ασφαλή πληροφορία. Να πούμε πως πραγματικά κινδύνευσε πολύ η Αμαλία. Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία και αυτή τη στιγμή είναι σε κέντρο αποκατάστασης. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει. Αυτό είναι το πιο αισιόδοξο» είχε αποκαλύψει τότε μέσα από το Πρωινό ο Άρης Καβατζίκης.

Όλα πήγαν κατ' ευχή, η Αμαλία Κωστοπούλου χρειάστηκε να μείνει οκτώ ολόκληρες εβδομάδες στο σπίτι για να αναρρώσει και χθες έκανε την πρώτη της βόλτα εκτός σπιτιού.

«Πρώτη βόλτα στις οκτώ εβδομάδες. Νιώθω τόσο ευγνώμων» έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της, σε βίντεο που ανάρτησε και απεικονίζεται η ίδια με αθλητική περιβολή να απολαμβάνει τη βόλτα της σε πάρκο.

Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved