Σοφία Αλιμπέρτη: Η νέα ζωή της στην Πάρο
Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Η νέα ζωή της στην Πάρο

Μακριά από την τηλεόραση αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας ζει τα τελευταία έντεκα χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη.

H Σοφία Αλιμπέρτη έχει βρει τον προσωπικό της παράδεισο στην Πάρο, όπου πλέον μένει μόνιμα, ενώ δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά στο νησί.

Η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία μεσουρανούσε την εποχή της βιντεοκασέτας, έχει επικεντρώσει την προσοχή της στον επιχειρηματικό τομέα, λειτουργώντας τον δικό της χώρο, το café Amelie, στο λιμάνι της Νάουσας.

Η 54χρονη ηθοποιός εκτός από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες τη δεκαετία του 1980, πρωταγωνίστησε και σε αρκετές κωμικές σειρές της μικρής οθόνης με μεγάλες επιτυχίες το «Σοφία Ορθή» και το «Ιδιαιτέρα για κλάματα» στον ΑΝΤ1, ενώ το 2004 στράφηκε αποκλειστικά στην τηλεπαρουσίαση, αναλαμβάνοντας τότε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑLPHA, «Αυτό μας έλειπε», κάθε Σαββατοκύριακο.

Για τα επόμενα πέντε χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη συνέχισε να βρίσκεται στο γυαλί παρουσιάζοντας το talent show «Fame Story» στον ΑΝΤ1, την ψυχαγωγική εκπομπή -κάθε Σαββατοκύριακο- «Καλομελετά κι έρχεται», τον πρώτο κύκλο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το τηλεπαιχνίδι «Είσαι πιο έξυπνος από έναν 10χρονο;», επίσης στο κανάλι του Αμαρουσίου, όπου ήταν και ο τελευταίος σταθμός της τηλεοπτικής καριέρας της.

Εκτός όμως από την επιτυχημένη πορεία της στην τηλεόραση, είναι και μητέρα δύο αγοριών, του Μιχαήλ Άγγελου και του Νικόλα, που τους έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Πάριο. Μάλιστα πρόσφατα ο 26χρονος Μιχαήλ Άγγελος μοιράστηκε κοινή φωτογραφία με τον αδερφό του και τη μητέρα του, και η Σοφία Αλιμπέρτη έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved