Λάουρα Νάργιες: Τα φετινά γενέθλιά της θα της μείνουν αξέχαστα! (photos+video)
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Τα φετινά γενέθλιά της θα της μείνουν αξέχαστα! (photos+video)

Η Λάουρα Νάργιες έκλεισε τα 30 της χρόνια και το καταδιασκέδασε! 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήθελε να περάσει αυτά τα ξεχωριστά γενέθλιά της στην ιδιαίτερη πατρίδα της μαζί με τους δικούς της και τους παιδικούς της φίλους.

Έτσι τούς κάλεσε για ένα αξέχαστο πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Λίμνη Κερκίνη και όλα έδειχναν από νωρίς ότι θα πάνε υπέροχα.

Μόνο που ούτε η ίδια περίμενε τις εκπλήξεις που της είχαν ετοιμάσει οι δικοί της άνθρωποι και που ήταν η μία καλύτερη από την άλλη!

Λίγο πριν το πάρτι, η Λάουρα έσβησε μία μικρή τούρτα με τους δικούς της και μετά, ενώπιον όλων έσβησε μία τούρτα υπερπαραγωγή που έγραφε πάνω τον αριθμό 30. Πού να περίμενε όμως πως οι φίλοι της, τους περισσότερους από τους οποίους γνωρίζει από μικρό κοριτσάκι θα της είχαν ετοιμάσει μία μεγάλη έκπληξη που σίγουρα δεν περίμενε.

Ξαφνικά ο ουρανός γέμισε βεγγαλικά και εμφανίστηκε μπροστά της μία υπέροχη ροζ τούρτα με ένα στέμμα που την ξετρέλανε!

Μάλιστα, αργότερα, όταν πλέον είχε σβήσει -για ακόμα μία φορά- τα κεράκια της τρίτης, κατά σειρά τούρτας, άρχισε να ρωτάει έναν έναν αν ήταν μέσα στο... κόλπο.

Εκείνος που είχε πολύ πλάκα ήταν ο παππούς της Λάουρας ο οποίος ήταν παρών και γέμισε χαρά την εορτάζουσα. Δείτε το παρακάτω βίντεο με όλα τα happenings της βραδιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved