To συγκινητικό μήνυμα στήριξης της Χατζηβασιλείου στην Πρεζεράκου (pics)
Showbiz

To συγκινητικό μήνυμα στήριξης της Χατζηβασιλείου στην Πρεζεράκου (pics)

Και ενώ η Έρρικα Πρεζεράκου προσπαθεί να ξεπεράσει το αρχικό σοκ από το σοβαρό ατύχημα που είχε με τον ακρωτηριασμό των δαχτύλων του δεξιού χεριού της από προπέλα σκάφους, φίλοι και συγγενείς κάνουν ό,τι μπορούν για να τη στηρίξουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες. 

Και είναι πράγματι δύσκολες μιας και παρά το γεγονός ότι το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη την Παρασκευή το βράδυ στο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, ήταν επιτυχές, δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο θεράπων γιατρός της Σαράντης Σπυρίδωνος ο οποίος και τη χειρούργησε, το μικρό της δαχτυλάκι δεν υπάρχει ενώ τα δύο δάχτυλα που συγκολλήθηκαν κατά το χειρουργείο κινδυνεύουν να αποβληθούν από τον οργανισμό της αν υπάρξουν φλεγμονές.

Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι θετική σκέψη για την ομαλή και καλή εκβαση των πραγμάτων μιας και στις επόμενες μέρες θα δούμε αν όλα πήγαν κατ' ευχή.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έσπευσαν να δώσουν κουράγιο και να στηρίξουν ψυχολογικά την Έρρικα Πρεζεράκου είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία γνώρισε και ήρθε πιο κοντά με την πρώην αθλήτρια κατά την "θητεία" τους στο J2US.

«Μόνο καλά θα πάνε όλα κορίτσι μου σπάνιο» έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην ανάρτηση που έκανε με μία κοινή τους φωτογραφία από το σόου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της την οποία αργότερα έκανε repost η Έρρικα Πρεζεράκου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved