Κοκλώνης: Ο θάνατος που τον συγκλόνισε και έφτασε να ζυγίζει συν 60 κιλά
Showbiz

Κοκλώνης: Ο θάνατος που τον συγκλόνισε και έφτασε να ζυγίζει συν 60 κιλά

Για την απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε πως ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του και μάλιστα μέσα σε ένα χρόνο έφτασε να ζυγίζει 150 κιλά.

Πρώτη φορά που έχασες κάτι η κάποιον σημαντικό;

«Είχα μια σχέση σχεδόν δέκα χρόνια, όπου σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ήταν μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου, και ήταν ο λόγος που πήρα γύρω στα εξήντα κιλά και τα έχασα μετά», είπε στο 7 μέρες tv.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για τα κιλά που είχε πάρει. Ο γοητευτικός παρουσιαστής και παραγωγός σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε σχολιάσει ότι: «Ήμουν 150 κιλά. Η σχέση που είχα τότε σκοτώθηκε σε ατύχημα με μηχανή και από τη στενοχώρια μου μέσα σε ένα χρόνο έφτασα τα 150 κιλά. Δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι. Κατάθλιψη. Μόνο έτρωγα. Μια μέρα ήρθε επίσκεψη ένας φίλος μου και μου είπε: “Το μπούτι σου είναι τρία μωρά. Δεν θα κάνεις κάτι για αυτό;”.

Όμως, δεν ήθελα να ακούσω κανέναν. Έλεγα “όχι, αφήστε με να φάω”. Έτρωγα και ένιωθα πως αυτό με καλύπτει. Μέχρι κάποια στιγμή που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη γυμνός και είπα πως πρέπει να αλλάξω την κατάστασή μου. Τους επόμενους έξι μήνες έτρωγα μόνο φρούτα –μπορεί και τρία καρπούζια στην καθισιά μου! Έτσι έχασα τα κιλά. Και αφού έκανα τις δίαιτες και έφτασα σε ένα φυσιολογικό βάρος, είπα “τώρα έφτασε η ώρα μου. Πού είναι ο πλαστικός;”.

Και ξεκίνησα να κάνω διάφορα μικροπράγματα για να ολοκληρώσω το makeover. Δεν έχω ταμπού με αυτά. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσέχει την εικόνα του και να κάνει ό,τι μπορεί για να νιώθει καλά με αυτό που βλέπει στον καθρέφτη του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved