Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος ξύρισε το μουστάκι του! (photos)
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος ξύρισε το μουστάκι του! (photos)

Για τον ίδιο λόγο που ο Γιάννης Στάνκογλου, ή αν προτιμάτε, Θωμάς Κυπραίος από τις Άγριες Μέλισσες, απέκτησε το μουστάκι του, για τον ίδιο ακριβώς το αποχωρίστηκε κιόλας.

Ποιος είναι αυτός ο λόγος; Μα φυσικά ο επόμενος ρόλος του κορυφαίου ηθοποιού ο οποίος αυτή τη φορά ήταν στο θέατρο και συγκεκριμένα στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ζώνης της Αλεξανδρούπολης προ ημερών.

Ο λόγος για την παράσταση «AΝΑΜΝΕSIS» που υλοποιήθηκε χάρη στην υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Εφορίας Αρχαιοτήτων Έβρου και υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Δευτέρα 3 Αυγούστου συγκεντρώνοντας 400 θεατές από όλη την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού -όλων των ηλικιών- στον ομώνυμο εμβληματικό αρχαιολογικό χώρο και τηρώντας όλες τις προδιαγραφές υγειονομικής ασφαλείας που προβλέπονταν από την Πολιτική Προστασία.

Ο Θρακιώτης ηθοποιός αξιώσεων Γιάννης Στάνκογλου στο ρόλο του αφηγητή, ταξίδεψε τους θεατές στις αξίες, στην «ισχύ», το «Απολλώνιο Φως», το «κάλλος» και την «αρμονική συνύπαρξη» που κυριαρχούσαν στη πολυπολιτισμική αυτή πόλη, εδώ και 2.500 χρόνια.

Η αισθαντική φωνή της τραγουδοποιού Μαρίας Παπαγεωργίου ανέδειξε με μοναδικό τρόπο την ανθρώπινη συνάντηση της Ιστορίας με την νεότερη παράδοση του τόπου, μια ανάσα από την συνοριακή πύλη διασύνδεσης- μεταξύ της Ελλάδας και των χωρών της Ευρώπης, της Μεσογείου και της Ασίας.

Μοναδική ήταν η συμβολή των μαθητριών -μικρών χορευτριών- από τις σχολές χορού της Αλεξανδρούπολης που ξύπνησαν «Μνήμες» και παρέσυραν το κοινό σε μια συναρπαστική συμμετοχική καλλιτεχνική εμπειρία.

Ο Γιάννης Στάνκογλου λοιπόν, εφόσον ο ρόλος του το απαιτούσε, ξύρισε το μουστάκι του με το οποίο τον είχαμε συνηθίσει εδώ και παραπάνω από έναν χρόνο και συγκεκριμένα από τότε που ανέλαβε τον ρόλο του Κυπραίου στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Δείτε τον στις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved