Θέμης Γεωργαντάς: «Από ανθρώπους μέσα στα μίντια έχω εισπράξει αχαριστία»
Showbiz

Θέμης Γεωργαντάς: «Από ανθρώπους μέσα στα μίντια έχω εισπράξει αχαριστία»

Ο Θέμης Γεωργαντάς έχει ως μότο του να κοιτάζει μόνο μπροστά και δε δίνει σημασία στους ανθρώπους των μίντια που του έχουν φερθεί με αχαριστία. 

Ο παρουσιαστής του «After Dark», Θέμης Γεωργαντάς, αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να μπει στο εξομολογητήριο του και ποια ερώτηση θα του έκανε, ενώ αναφέρθηκε στο πώς βλέπει τα πράγματα στη μικρή οθόνη την επόμενη σεζόν λόγω της πανδημίας.

Αχαριστία έχεις εισπράξει από καλλιτέχνες;

«Οχι. Από ανθρώπους του χώρου, ναι. Αν κάποιος δεν έρθει στην εκπομπή, δεν είναι αχαριστία, είναι επιλογή. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Από ανθρώπους μέσα στα μίντια έχω εισπράξει αχαριστία, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα. ∆εν είναι η πλειοψηφία, αλλά ευτυχώς μειοψηφία. Ξέρεις ποιο είναι το μότο μου; «Κοιτάζω μπροστά και όχι δεξιά κι αριστερά».

Ιδανικά ποιος θέλεις να μπει στο εξομολογητήριο και ποια θα είναι η ερώτηση που θέλεις να του κάνεις;

«Η Ελένη Μενεγάκη. Το δίλημμα είναι το εξής: Εχεις σωθεί από ένα ναυάγιο και έχεις σωθεί με ένα βαρκάκι που έχει μία μόνο ακόμη μικρή θέση. Ακούς δύο φωνές να πνίγονται, ποιον θα σώσεις; Τον Νίκο Μουτσινά ή τη Νατάσα Θεοδωρίδου;».

Πώς βλέπεις τα πράγματα στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν, υπό τον φόβο και δεύτερου κύματος κορονοϊού;

«Ολοι είμαστε τρομαγμένοι. Κρατάω μικρό καλάθι και είμαι ευγνώμων που έχω δουλειά. Θα είναι δύσκολη σεζόν από άποψη ανταγωνισμού. Ολα τα κανάλια έχουν όρεξη για καινούργια πράγματα. Περιμένω πώς και πώς το Big Brother. Μου άρεσε πολύ στο παρελθόν και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει comeback σε πολλές χώρες. Πιστεύω θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Απ’ ό,τι ξέρω, το καστ είναι εξαιρετικό. Και είμαι ριαλιτάκιας. Μου αρέσουν πολύ τα ριάλιτι. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε πάλι μυθοπλασία. Και αυτό μου αρέσει πολύ», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς στο ΤV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved