Τα γενέθλια... υπερπαραγωγή της Τούνη! Οι σαμπάνιες, η τούρτα και η... ηλικία!
Showbiz

Τα γενέθλια... υπερπαραγωγή της Τούνη! Οι σαμπάνιες, η τούρτα και η... ηλικία!

Η Ιωάννα Τούνη έφυγε από τη Μύκονο για να βρεθεί στη Χαλκιδική και να γιορτάσει με την καλή της φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη και κολλητούς της τα φετινά γενέθλιά της. 

Η αλήθεια είναι πως λόγω πανδημίας, ήταν λίγοι εκείνοι που έδειξαν να είναι... ατρόμητοι και βρέθηκαν στη Χαλκιδική για να είναι κοντά της μιας και η περιοχή παρουσιάζει πολλά κρούσματα.

Πάντως η Ιωάννα δεν έδειξε να πτοείται καθόλου και γιόρτασε με κάθε... επισημότητα τα φετινά της γενέθλια, με μία τούρτα υπερπαραγωγή και σαμπάνιες την ημέρα αυτή.

Μάλιστα, ντυμένη υπέρλαμπρα και σε πολύ καλή διάθεση, η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του My Style Rocks και επιχειρηματίας, ξεσάλωσε σε γνωστό κλαμπ της Χαλκιδικής, δείχνοντας πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς ξεσάλωσε χθες το βράδυ:

Κάτι που απέδειξε και με ένα ποστ που έκανε κατά το οποίο μετά τον απολογισμό που έκανε για την επιπλέον μία χρονιά που προστίθεται στην ηλικία της δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους όσοι της ευχήθηκαν τα καλύτερα για το μέλλον.

Όσο για την ηλικία της; Η ίδια δεν έχει πρόβλημα να την αποκαλύπτει καθώς έγραψε στο εν λόγω ποστ:

«j.touni 27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω!

Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα... Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο ❤️
Ό,τι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας

PS: Δεν μάλωσα με την Στέλα, την Κίκα & τον Πριόνα... τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στη Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ 🦠🤬🤪».

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved