Ζευγάρι της σόουμπιζ βάφτισε τον γιο του με μόλις 23 καλεσμένους λόγω κορονοϊού
Showbiz

Ζευγάρι της σόουμπιζ βάφτισε τον γιο του με μόλις 23 καλεσμένους λόγω κορονοϊού

Λαμπερή βάφτιση με μόλις... 23 καλεσμένους έλαβε χώρα στη Ρόδο και μάλιστα με νονό τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τη σύζυγό του Φραντζέσκα Παραρά.

Ο λόγος για τη βάφτιση του δεύτερου γιου του Γιώργου Γιαννιά και της Ελευθερίας Παντελιδάκη ο οποίος πήρε το όνομα Αντώνης, από τον πατέρα της ξανθιάας καλλονής μαμάς του.

Καλεσμένοι στη βάφτιση ήταν μόλις 13 άτομα από την οικογένεια του ευτυχή μπαμπά και μόλις 10 από εκείνη της μαμάς του μιας και λόγω κορονοϊού έπρεπε να περιορίσουν ιδιαίτερα τη λίστα των καλεσμένων.

Η βάφτιση έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, τη Ρόδο και αμέσως μετά ακολούθησε οικογενειακό γλέντι με τους ελάχιστους αυτούς καλεσμένους.

Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη έχουν ακόμα έναν μεγαλύτερο γιο, τον Στέφανο Τσαμπίκο ο οποίος φυσικά και ήταν παρών στο... μπλουμ του αδελφού του στην κολυμπήθρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ουσιαστικά αυτή η κουμπαριά επισφραγίζει μία πολύ δυνατή φιλία που υπάρχει εδώ και χρόνια ανάμεσα στον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και πρώην κριτή του X - Factor και τον τραγουδιστή.

Δείτε το βίντεο από την όμορφη αυτή οικογενειακή στιγμή του τραγουδιστή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved