Σκόρπισαν την τέφρα του ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη στη θάλασσα (Photos)
Showbiz

Σκόρπισαν την τέφρα του ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη στη θάλασσα (Photos)

Έξι μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης πέθανε και οι συγγενείς του σκόρπισαν την τέφρα του στο Αιγαίο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το θάνατο του ηθοποιού και την αποτέφρωσή του στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, η οικογένειά του διέσπειρε πριν από δύο ημέρες την τέφρα του στη θάλασσα, στην περιοχή της Ερεσού στη Λέσβο, που ήταν ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς.

Την είδηση έκαναν γνωστή με μια ανάρτηση στα social media, οι κόρες του Εύα και Αντιγόνη.

«Μια ζεστή καλησπέρα από την Ερεσό, τον αγαπημένο τόπο του πατέρα μας στον οποίο πέρασε τα τελευταία καλοκαίρια της ζωής του. Πριν το χειρουργείο, ένα πράγμα του έδινε δύναμη: η σκέψη της πρώτης του καλοκαιρινής βουτιάς στην Ερεσό. Εχτές, με έναν διαφορετικό τρόπο δυστυχώς, πραγματοποιήσαμε αυτή του την επιθυμία. Ο Γιώργος Κοτανίδης κατοικεί πια στο αγαπημένο του Αιγαίο Πέλαγος. Ευχαριστούμε θερμά τον Αντωνιος Αλακιωτης, πρόεδρο της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, για την πολύτιμη βοήθεια του και το δρόμο που άνοιξε για τον πατέρα μας όπως και για τόσους άλλους. Ήρθε επίσης η ώρα να κλείσει και το προφίλ του Yorgos Kotanidis το οποίο αποτέλεσε τόσα χρόνια έδαφος για πολύ γόνιμο διάλογο για πολλά και διαφορετικά θέματα. Ευχαριστούμε όλους σας για την αγάπη και τη στήριξη. Η σελίδα Γιώργος Κοτανίδης Yorgos Kotanidis παραμείνει ενεργή στη μνήμη του πατέρα μας», έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook η Εύα Κοτανίδη.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved