Ελληνίδα ηθοποιός ανέβασε την πιο τρυφερή φωτό με την τριών μηνών κόρη της!
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός ανέβασε την πιο τρυφερή φωτό με την τριών μηνών κόρη της!

Στις 7 Μαΐου, δηλαδή πριν από περίπου τρεις μήνες, η Ελληνίδα ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα και από τότε δείχνει να απολαμβάνει τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής της. 

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, πρωταγωνίστρια της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα η οποία έχει αφοσιωθεί πλέον στον ρόλο της ως μητέρα για την τριών μηνών κορούλα της που απέκτησε με τον σύντροφό της Στράτο Διακάκη.

Η ηθοποιός, δείχνει να χαίρεται κάθε στιγμή της με το κοριτσάκι της και μάλιστα χθες ανέβασε μία από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που έχουμε δει τελευταία.

Εκείνη, ατενίζοντας τον ορίζοντα καθώς έδυε ο ήλιος, κρατώντας στην αγκαλιά της τη μονάκριβή της κόρη.

Και έγραψε στη λεζάντα: "Και κάπως έτσι συνάντησα το πιο ωραίο ηλιοβασίλεμα της ζωής μου! Μαζί σου”!

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram και μάλιστα προ ημερών είχε ανεβάσει ακόμα μία υπέροχη φωτό με τη μικρή πριγκίπισσά της στο πλαίσιο του womanschallenge γράφοντας στη λεζάντα έναν ύμνο για τη γυναίκα:

•Είσαι δυνατή. Ξεπερνάς τους φόβους σου. Δίνεις αγάπη. Αγκαλιάζεις. Μαθαίνεις. Είσαι όμορφη. Βοηθάς. Στηρίζεις. Υπάρχεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Δημιουργείς τη ζωή. Τρέφεις. Είσαι υπέροχη. Είσαι αναντικατάστατη. Είσαι Γυναίκα.
Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να κάνουμε. Και ακόμα καλύτερα αυτά που μπορούμε να κάνουμε είναι 10 φορες περισσότερα απο αυτά που μπορεί να πιστεύουμε! Ας αγαπήσουμε πολύ η μια την άλλη, ας βοηθήσουμε η μια την άλλη, ας εμπιστευτούμε η μια την άλλη.•

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε χθες με την κορούλα της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved