Παπουτσάκη: «Είναι σπαστικό σε στιγμές με τα παιδιά να σε κυνηγούν παπαράτσι»
Showbiz

Παπουτσάκη: «Είναι σπαστικό σε στιγμές με τα παιδιά να σε κυνηγούν παπαράτσι»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη νιώθει πολύ καλά με τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για το αν έχει εντοπίσει το αδύναμο σημείο της, για την ψυχοθεραπεία που κάνει το τελευταίο διάστημα, αλλά και για το αν η αναγνωρισιμότητα της έχει δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική ζωή της αλλά και τον εκνευρισμό της όταν την κυνηγάνε οι παπαράτσι σε στιγμές με τα παιδιά της.

-Εσείς νιώθετε δικαιωμένη από τις μέχρι σήμερα επιλογές σας;

«Το δικαιωμένη είναι μεγάλη κουβέντα. Ναι, νιώθω πολύ καλά και ελπίζω να έρθουν κι άλλα ωραία πράγματα».

-Κάνετε αυτοκριτική, κυρία Παπουτσάκη; Εχετε εντοπίσει, για παράδειγμα, το αδύνατο σημείο σας;

«Το αδύνατο σημείο μου είναι ενδεχομένως ότι, ενώ είμαι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος, πολύ συχνά δεν μπορώ να είμαι σαφής στο τι θέλω, να εκφράζω ακριβώς το θέλω μου και να βάζω όρια. Και επειδή, ξέρετε, είμαι και λίγο ενοχική, αισθάνομαι πολλές φορές ότι δεν έχω πολύ καλά ενηλικιωθεί σε αυτό το κομμάτι, το να βάζω δηλαδή όρια και να είμαι πιο αυστηρή με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις».

- Γι’ αυτό, όπως διάβασα σε δηλώσεις σας, κάνατε και ψυχοθεραπεία;

«Ναι, και συνεχίζω…»

- Η αναγνωρισιμότητα που έχετε αποκτήσει δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική σας ζωή;

«Δεν μπορώ να το καταλάβω ακριβώς, γιατί αυτό συνέβη με την ενηλικίωσή μου. Οπότε δεν ξέρω πώς είναι αν είσαι αλλιώς».

- Δηλαδή, θα νιώθατε ευτυχία αν μια μέρα περπατούσατε ανάμεσα στον κόσμο και περνούσατε απαρατήρητη ή θα τρομάζατε;

«Ε, ναι, εννοείται πολύ ωραία είναι. Είναι φανταστικό όταν πηγαίνω στο εξωτερικό. Τι να τρομάξω; Οχι βέβαια. Αλλά από την άλλη κιόλας, δεν είναι κάτι που με φορτίζει το να με αναγνωρίζει κανείς. Δηλαδή είναι κάτι το οποίο το έχω συνηθίσει και γενικά δεν του δίνω και σημασία. Μου λένε οι φίλοι μου «α, κοίταξε πώς σε κοιτάζουν αυτοί». Εγώ δεν το καταλαβαίνω. Είμαι στον κόσμο μου».

-Σας κυνηγούν ακόμη οι παπαράτσι;

«Ναι, εδώ στη γειτονιά έχουμε μπόλικους. Οταν βρίσκομαι με τα παιδιά μου στην παιδική χαρά, τους βλέπω. Και είναι λίγο σπαστικό. Δεν είναι πολύ ευχάριστο να είσαι σε στιγμές ανέμελες με τα παιδιά σου στο πάρκο και να βλέπεις μετά φωτογραφίες σου δεξιά κι αριστερά».

- Νιώθετε ότι ενδεχομένως είστε κι εσείς ένα κομμάτι του λεγόμενου lifestyle;

«Πιθανόν. Αλλά κάπως έτσι πάει το πράγμα. Αλλά το θέμα είναι εσύ πώς είσαι μέσα σε αυτό. Θέλω να πω ότι οι φίλοι μου οι περισσότεροι -όχι ότι δεν αγαπώ πάρα πολύ τους συναδέλφους μου και δεν έχω εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους- δεν ανήκουν στον χώρο του θεάματος, οπότε αυτό είναι και μια γείωση», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved