Η εγκυμονούσα Βασιλική Μιλλούση στις πιο ωραίες φωτό της ever! (photos)
Showbiz

Η εγκυμονούσα Βασιλική Μιλλούση στις πιο ωραίες φωτό της ever! (photos)

Η Βασιλική Μιλλούση ζει σε ένα όνειρο αφού εκτός από το γεγονός ότι απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι έχοντας στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της, τη Σοφία, έχει και στην κοιλίτσα της το δεύτερο μωρό που περιμένει με τον Λευτέρη Πετρούνια!

Λογικό λοιπόν είναι οι φωτογραφίες που ανεβάζει από την αρχή του καλοκαιριού, ειδικά με την ανακοίνωση ότι είναι ξανά έγκυος, να αποτυπώνουν αυτή την ευτυχία που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο.

Πριν από λίγο και αφότου επέστρεψε μαζί με το μωρό και τον Άρχοντα των Κρίκων, σύζυγό της, ανέβασε υπέροχες φωτογραφίες της όπου είναι εμφανή πλέον τα σημάδια της δεύτερης εγκυμοσύνης.

Μάλιστα, η Βασιλική Μιλλούση, παρασυρμένη από ενθουσιασμό και ευτυχία, πόζαρε μέσα σε φουσκωτό παιχνίδι της κόρης της, απολαμβάνοντας φυσικά κάθε της στιγμή στη θάλασσα.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο κορυφαίοι αθλητές επέλεξαν να ανακοινώσουν τη δεύτερη εγκυμοσύνη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, την ίδια ακριβώς πόζα και στο ίδιο ακριβώς σημείο που το είχαν κάνει και την πρώτη φορά, όταν η Βασιλική ήταν έγκυος στο κοριτσάκι τους.

Η μικρή Σοφία θα έχει και επώνυμο νονό αφού σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στις αρχές του καλοκαιριού, θα τη βαφτίσει ο στενός φίλος του Λευτέρη Πετρούνια, ο Χρήστος Μάστορας.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε η Βασιλική Μιλλούση προσφάτως και θα σας φτιάξουν τη διάθεση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved