Πού χάθηκε η Τζούλια Νόβα μετά τον θορυβώδη χωρισμό της; (photos)
Showbiz

Πού χάθηκε η Τζούλια Νόβα μετά τον θορυβώδη χωρισμό της; (photos)

Στις αρχές του καλοκαιριού μάθαμε ότι η Τζούλια Νόβα, μετά από πολλά χρόνια σχέσης με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου χώριζε. 

Και ύστερα άρχισαν οι κατηγορίες, οι αποκαλύψεις, οι συγκρατημένα θυμωμένες δηλώσεις και από τις δύο πλευρές, μέχρι που έβγαινε η φήμη ότι η Τζούλια Νόβα είναι ξανά ερωτευμένη.

Κάτι που γρήγορα-γρήγορα έσπευσε να διαψεύσει εκείνη για να έρθει μία νέα... εξέλιξη στον επεισοδιακό χωρισμό, με τον Γιάννη Μάρκου να κάνει δημόσια εμφάνιση με νέα συνοδό.

Και ύστερα... σιγή ασυρμάτου! Η Τζούλια Νόβα έπαψε να κάνει παρέα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σταμάτησε να επισκέπτεται κοσμικά στέκια και νησιά και επέλεξε να "αποσυρθεί" με τον δικό της τρόπο από τα εκτυφλωτικά φώτα της δημοσιότητας.

Και ύστερα από διακοπές στα όχι και τόσο κοσμικά νησιά του Ιονίου, όπως η Αντίπαξος αλλά και η Κέρκυρα, έφυγε για ταξίδια στο εξωτερικό. Αφού επισκέφτηκε την Κροατία και την Ολλανδία, κατέληξε στη γενέτειρά της, την Ουκρανία.

Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες και βίντεο από έναν ποταμό που επισκέφτηκε με κάποιους φίλους της στους οποίους ήθελε να ψήσει... σουβλάκια για να φάνε.

Προφανώς η Τζούλια Νόβα, το άλλοτε κορίτσι του Τροχού της Τύχης, έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να κάνει μία νέα αρχή, ελεύθερη και -πάντα- ωραία.

Δείτε την παρακάτω σε τελευταίες της φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved