Μπουρδούμης-Δροσάκη: Η πιο τρυφερή φωτό με τον γιο τους σε πρώτο πλάνο!
Showbiz

Μπουρδούμης-Δροσάκη: Η πιο τρυφερή φωτό με τον γιο τους σε πρώτο πλάνο!

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου επέλεξαν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη για να δημοσιεύσουν την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους! 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ζει το όνειρό του μετά τον ερχομό του γιο του πριν από μερικές εβδομάδες στον κόσμο και σήμερα, ανήμερα της Μεγαλόχαρης θέλησε να ευχηθεί σε όλους Χρόνια Πολλά με την πιο τρυφερή φωτογραφία.

Ο μικρός ήρθε στον κόσμο στις 22 Ιουλίου και από εκείνη την ημέρα οι δύο νέοι γονείς δεν κάνουν ούτε βήμα χωρίς εκείνον.

Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα που έχει μεσολαβήσει, δεν έμειναν μέσα όπως συνέβαινε κάποτε με τις λεχώνες που έπρεπε να περιμένουν να σαραντήσει το μωρό αλλά και τις βόλτες τους απόλαυσαν, και τις βουτιές τους έκαναν και όλα πλέον στη ζωή τους έχουν αποκτήσει μία γλυκιά ρουτίνα που αρέσει και στους δύο.

Σήμερα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία που θα μπορούσε. Σε αυτή απεικονίζονται οι δύο γονείς ξαπλωμένοι στο κρεβάτι με τον μικρό τους γιο στα πόδια τους να απολαμβάνει τον ύπνο του, προφανώς ύστερα από τον θηλασμό.

"Καλή Παναγιά απ’ όλους μας!" έγραψε στη λεζάντα της τρυφερής αυτής φωτογραφίας ο γνωστός ηθοποιός, αναφέροντας ως "μπουρδουμάκι" τον γιο του.

Δείτε την υπέροχη αυτή οικογενειακή φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved