Τεστ κορονοϊού για γνωστό δημοσιογράφο αφού η πρώην του έχει προσβληθεί!
Showbiz

Τεστ κορονοϊού για γνωστό δημοσιογράφο αφού η πρώην του έχει προσβληθεί!

Γνωστός δημοσιογράφος υπεβλήθη σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού μετά την είδηση ότι η πρώην σύντροφός του είναι θετική στον ιό. 

Ο λόγος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ο οποίος, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της πρώην συντρόφου του Έλενας Κώνστα, με την οποία συνεχίζουν να διατηρούν φιλικές σχέσεις, ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, έσπευσε να κάνει και εκείνος το τεστ.

Η άλλοτε συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε χθες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είχε θετική στον κορονοϊό. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«14 Αυγούστου του 2020, αυτό του χρόνου λοιπόν. Βγήκα και εγώ θετική στον κορονοϊό, έχω αγευσία και δεν έχω όσφρηση. Αυτό μου χτύπησε το καμπανάκι και πήγα και έκανα τις εξετάσεις επειδή θα έφευγα την Κυριακή διακοπές και ήθελα να είμαι καθόλα σωστή. Το επικοινωνώ και από τα social media, έτσι ώστε αν κάποιον δεν έχω σκεφτεί ότι μπορεί να ήρθα κοντά ή εσείς αν έχετε έρθει κοντά μου, θέλει να το ξέρει τις τελευταίες ημέρες. Να προσέχετε, να μην το περνάτε αψήφιστα, με την έννοια εγώ δεν είχα τίποτα».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε μία ανάρτηση για να ευχηθεί περαστικά στην όμορφη δημοσιογράφο γράφοντας χαρακτηριστικά σε ποστ του: «Για τους ηλι@@ιους τύπου "ΕΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ". Περαστικά στο Ελενακι μας και να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ».

Και λίγο αργότερα ανέβασε φωτογραφία από το χαρτί του τεστ στο οποίο υπεβλήθη. Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved