Μουρούτσος: Είναι ξανά ερωτευμένος! Αυτή είναι η Μαρία της καρδιάς του!
Showbiz

Μουρούτσος: Είναι ξανά ερωτευμένος! Αυτή είναι η Μαρία της καρδιάς του!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Μάλιστα, χθες, με αφορμή τη γιορτή της Παναγίας, θέλησε να ευχηθεί στη Μαρία της καρδιάς του δημοσίως.

«Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα. Χρόνια πολλά στην Μαρία της καρδιάς μου... Εύχομαι σε όλους υγεία και χαμόγελα» έγραψε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της χορεύτριας Μαρίας Δελόγκα.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, ειδικά μετά τον χωρισμό του πρώην Survivor από τη Λάουρα Νάργες με την οποία ήταν ζευγάρι για αρκετό καιρό.

Η πρώτη φορά που μάθαμε ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Μαρία Δελόγκα ήταν μαζί, ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν εκείνος ξανά με διάθεση αποκαλυπτική, έκανε ανάρτηση με τη νέα του σύντροφο, μιλώντας για εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια.

Την ίδια διάθεση είχε και τώρα με αφορμή τη γιοιρτή της καθώς στην ανάρτησή του με μία φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μαζί, εκείνος την αναφέρει ως... Μαρία της καρδιάς του, κάτι που σημαίνει ότι ο κορυφαίος αθλητής απολαμβάνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της όμορφης χορεύτριας.

Δείτε τη νέα ανάρτησή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved