Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής γιόρτασε τα 2α γενέθλιά του γιου του! (photos)
Showbiz

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής γιόρτασε τα 2α γενέθλιά του γιου του! (photos)

O μικρός πρίγκιπας του γνωστού τραγουδιστή και της συντρόφου του, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο έκλεισε τα δύο χρόνια ζωής και η οικογένεια το γιόρτασε όπως άρμοζε! Δίπλα στη θάλασσα. 

Ο λόγος για τον Μιχάλη Εμιρλή, ο οποίος το 2005 γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Η πίπα της ειρήνης». Έκτοτε, ο τραγουδιστής ενώ κάνει εμφανίσεις δεν βρίσκεται συχνά στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο έρωτας τού χτύπησε την πόρτα και με την σύντροφό του Ειρήνη έχουν πολλά κοινά στοιχεία, όπου ένα από αυτά είναι το τραγούδι και τα ταξίδια. Το ζευγάρι έχει επισκεφθεί πολλές χώρες και το facebook του Μιχάλη Εμιρλή είναι γεμάτο με φωτογραφίες τους από διάφορους προορισμούς.

Φέτος, ο Δεκαπενταύγουστος τούς βρήκε σε πολυτελές ξενοδοχείο να απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές και επί τη ευκαιρία γιόρτασαν και τα γενέθλια του γιου τους Γιώργου ο οποίος είναι ένας γλύκας! Με μπαλόνια, μία όμορφη τούρτα και καπελάκια για τα γενέθλια, όλοι μαζί γιόρτασαν αυτή την όμορφη στιγμή του μικρού. Δίπλα στη θάλασσα, είχαν γιορτάσει και τα πρώτα γενέθλια του γιου τους ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Αύγουστο του 2018.

Από τότε η ζωή του ζευγαριού έχει αλλάξει ολοκληρωτικά καθώς και οι δύο απολαμβάνουν την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το μίνι πάρτι γενεθλίων που έγινε δίπλα στο κύμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved